Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
LENOVO A7000 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
A 4X azért ettől gyengébb hardveresen, kamerában talán picit jobb de én úgy gondolom hogy még 70K-ért is jó ajánlat, mert ha megnézzük a konkurenciát nem sűrűn kínálnak ilyen szép nagy kijelzős MT6752-es 2Gb ramos telókat.
Ha 16Gb-os belső tár lenne meg 80-85K-t is megérne szvsz.Egyébként kérdezném is ha van itt tulaj nála mennyire elég a 8Gb, khm 3,8Gb
Lehet csak én vesszőparipám ez a 8Gb 2015ben kevés dolog de én a 4X-en már elég nehezen férek(75 app van a telón néhány nagy game, és jópár app amit nem lehet áthelyezni.
Nagyon kíváncsi leszek az új Vibe X3; Z3 (Pro) duóra.
Duliee (45):
Szerintem is egy középkategóriás ász az A7000, minden túlzás nélkül. Ha 2-3héttel hamarabb kijön biztos ezt veszem a Honor 4X helyett de így is erős a kísértés hogy váltsak.
Lehet SD-re appot telepíteni de minden app kb 10-40Mb-os andriod.com fájlt rak a telóra így lehet szűkös. Azt azért elismerem én nagyon extrém módon rakom tele a telómat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Középkategóriás, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablettel próbálkozik a Lenovo, és bár sok pozitív tulajdonsága van az A7000-nek, az a kevés probléma lehúzza az összképet.
- Nintendo Switch
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest