Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
+1
Parom G3-jan (Fulmics 5.0 rom) az android rendszer az elso helyen van, koltozes miatt joforman hozza se volt nyulva a telohoz, azt 40-60% elrepult..
G4-emen a masodik helyen van ez a fogyaszto, de nalam is szepen falatozott...Ugyhogy valamit igazan csinalhatnanak. Ha mar az S7 tesoknal is gaz van, az mar regen nem jo, pedig ugy tudom az S7E kimagaslo uzemidovel rendelkezik...
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem biztos, hogy csak az MM hibája ez. A kezdetekben Mi3-on az android rendszer és az Android OS együtt képes volt 30% akkut is elvinni, ma már csak töredékét fogyasztja.
Ezt például múlt hónapban sikerült elérni, Android 6.0.1_r3-mal (azóta custom ROMon vagyok, persze nem ez miatt):
Szóval a készenléti fogyasztás rendben, a képernyőidő pedig szintén észrevehetően javult pl januárhoz képest. -
Shyciii
veterán
Maga az android rendszer nem eszik sokat. Sőt. Nekem kifejezetten keveset kért az eddig telefonjaim során (kivéve a Oneplus 2-őt, de ott a gyártó OxygenOS-ként árulta a szétbarmolt androidot). Ha minden rendben volt/van, akkor éjszaka 0.2-0,3%-ot merül óránként. Ez minden csak nem sok. A Google Play Store szó szerint zabál, de az is csak kb a 4.4-es verzió óta ennyire fos. Gyanítom ez már sosem lesz jó. Minden más fogyasztás meg az appok rossz optimalizálása miatt van.
-
Keem1
veterán
Az akkugyártók érjék inkább utol a technika többi részét. A többi hardver/szoftver komponensekhez képest legalább 5-10 év lemaradásban vannak. Az ebben érdekelt cégek igazán t#könrúghatnák a vezető fejlesztőket. A Li-Po/Li-Ion megjelenése óta semmi érdemi fejlődés, csak lassú kapacitásnövekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest