- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
#70516736 #30 üzenetére
Nekem ugyan nem fáj, de az már annál jobban zavar, ha valaki erre elismerően csettint.
Igen, az is igaz, hogy sokan kezdtek így, sorrendben Japán, Korea és most Kína, csakhogy én a kínaiaktól már elvárhatónak tartom, hogy túllépjenek ezen. Ahogy írtad, mondjuk öt éve egy határ sz@r volt minden chinaphone, maximum bérgyártásban lehetett náluk gondolkozni. Három éve már születtek bőven jó készülékek, az elmúlt egy-két évben már a MediaTek is kihozott pár erős és nem beépített bugoktól hemzsegő SoC-t, szóval erre a másolósdira semmi szükség nem lenne. Magunkat járatják le vele. Olyan márkák, mint a One+ például. Évről évre jöttek elő szinte tökéletes telefonokkal, olyan egyedi és felismerhető megoldásokkal, mint a Sandstone, erre a 3-nál csinálnak egy hardveresen előremutató, top telefont egy huszonnolcadik iPhone klón házban. Hát attól véresre kapartam az arcom. Többet várok tőlük, ez van. Lehet az a baj, lehet azt kellene gondolni, hogy ez ugyan az a másolós bagázs mint pár éve, csak a nagy számok törvénye alapján néha összejön nekik. De szerintem nem így van, tudatosan jutottak el oda, ahol most vannak, csak akkor mik ezek a baklővések?! Ezt nem értem, és ezért zavar.
Ja, majd elfelejtettem. Volt Symbianos telefonom, nem mondom azt, hogy az európai gyártók a kínaiak miatt mentek tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged