- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
proci985 #117 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy hogyan lehet látatlanban különösen ajánlott, amikor a 8800 GT megjelenésekor csak "tetszett" minősítést kapott arra hivatkozással hogy itthon nem kapható. Pedig akkor az csak 60k volt. Na most az új 5xxx széria a várható 80-90k induló árával valós teljesítményadatok nélkül rögtön különösen ajánlott. Az a bajom, hogy PH-n mindig egy irányba mozdul el a mérleg nyelve.
leviske: Valamit félreolvastál. Nekem a különösen ajánlott minősítéssel van gondom nem az összehasonlítás módjával.
-
S. Szabi
őstag
Itt pl. az van, hogy "a fogyasztási értékek terhelve 188 W, terheletlenül 27 W környékén alakulnak."
És az árakról meg ez: "Az 1 GB-os verzió 400 dollár (mai árfolyamon 74 752 Ft) alá, míg a 2 GB memóriával szerelt modell 449 dolláros (mai árfolyamon 83 909 Ft) árra várható."
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest