Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Ha jól értelmezem akkor ez az LGA2011 az LGA1366 leváltására jött létre. Bár már olvastam korábban hogy új foglalat lesz a leggyorsabb Intel CPU-k számára, ezzel újból az lett a véleményem ami korábban is, azaz az Intel előre eldönteti a kedves vásárlóval hogy melyik aktuális foglalatba teszi a pénzét, mert átmenet az nincs közöttük.
Értem én hogy ez a csúcskategória méregdrága komponensekkel amiket ismételten egytől-egyig be kell szereznie annak aki ilyet akar, de ez nem túl vevő és pénztárcabarát így.Enclave #4: Biztos 4*1 csatorna lesz amihez 4 foglalat lesz a kiosztás (2*2db), mert rájöttek hogy 8db egyforma minőségi RAM modult még a legjobban eleresztett vásárlók sem engedhetnek meg maguknak. De az is lehet hogy normál ATX méretben el sem férne az alaplapon 8db RAM foglalat úgy hogy a többi integrált cuccnak is maradjon elég hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Total Commander
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest