- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nincs semmi információd arról, hogy az Nv, hogy tervezi megoldani ezt a problémát. Feltéve ha ez tényleg valós probléma. Csak találgatsz. Kétlem, hogy az Nvidia ne találna erre ki valamit. Majd csak pislognak szépen míg elsűllyed a hajó. Hagyjuk már! Ez a legfőbb bevételi forrásuk, nem fogják ölbe tett kézzel nézni, hogy kicsinálják őket.
Másrészről meg az Intel még nem adott ki semmit ami valóban felvenné a versenyt az Nvidia-val teljesítményben. Majd ha egyszer azt látom, hogy megszorongatják az adott Nvidia dedikált Vga-kat, akkor azt mondom oké.
Az Intel tervei marhára impozánsak.
A te meséid is marhára impozánsak, csak általában nem valósulnak meg.
-
.LnB
titán
Igen, tudom mi az a tényfeltáró újságírás jelen alanyunk esetében. Én is olvastam a közkedvelt meséket a világmegváltó DX12-ről és Vulkan-ról. A mindent verő 480-akról. A forradalmat elhozó Vega kártyákról, amik a Prey játékkal egy időben jelentek meg a piacon. A wunderdriverről. Raja Koduri-ról, aki csak szabadságra ment csak, és nincs semmi baj, sose fog az Intelhez igazolni. Most pedig olvasom minden idők leginnovatívabb összeborulását az Intel és az AMD között ami majd ki fogja csinálni az NV-t. És persze én is betéve ismerem a mesét a gyönyörűséges, okos, innovatív, AMD király-kisasszonyról, és a csúf, goromba banya Nvidia-ról..
Csak már belefáradtam ezekbe. [link] -
.LnB
titán
Na látod, pont ez a baj Abu attitűdjével!
Ő leírja, hogy szerinte, az ő tudomása szerint, ebben az NV, Intel, AMD triumvirátusban, hogyan fog lejátszódni ez a meccs. És pont ez itt a baj! Mert ismerve az ő "attitűdjét", az ő "jóslatait"... amik mikor is váltak valóra az évek alatt?? Nostredamus hozzá képest kutyaf......
Én pont ezért nem kérnék ezekből a jóslatokból ha lehet. -
.LnB
titán
Nem kell attitűd. Az attitűdöt adja ki magából logout-on. Legyen szétválasztva. Objektív és szubjektív írásokra.
Nem hiába létezik a prohardver-en "Vélemény" rovat. Oda belefér. Hír-nél szerintem nem.
Nem szoktam ezen az oldalon olvasgatni, de most erre a hírre direkt körbenéztem a magyar sajtóba. Olvasd el: [link] Objektív. Leírja a tényeket és ennyi. Semmi több. Nem találgat, nem elmélkedik, nem véleményez. Az információt megkapja az olvasó, a többit meg le lehet rendezni kommentek között, hogy ki mit gondol erről. -
.LnB
titán
Jó, hát ezzel én se tudok mit kezdeni, ha annyira hülyének állítanak be, hogy nem vagyok képes felfogni Abu mester írásait.
Akkor legközelebbi híreknél légyszi majd kommentekbe foglald nekem össze a hír mondandónak margóját. Lehet felőlem egy állandó rovat is, amolyan ...for Dummies stílusban.
Egyébként ezt vehetem akkor egy nemnek? Nem mered nyugodt szívvel kijelenteni ugye?
-
.LnB
titán
Most komolyan, ha a szívedre teszed a kezed, akkor ki mered jelenteni nyugodt szívvel, őszintén, hogy nincs igazság abban amit Abu-ról írunk?
Ha félretesszük most egy pillanatra azt, hogy sokszor leírjuk ezt, meg hogy trollkodás (de nem az), és unjátok már. Megértem, hogy unjátok már páran, érdekel e? Cseppet sem. Én meg vagyok győződve róla, hogy jogos a kritika. -
.LnB
titán
Szerinted tényleg csak azt szeretném, hogy fényezzék az Nvidia-t vagy az Intel-t? Annak örülnék ha informálódhatnék mindegyik cégről. Egyenrangúan. Normálisan. Elfogultság nélkül megírt cikkekből!! Mert itt kurvára nincs pártatlanság. (Aki ezt nem látja az....) Ez olyan nagy baj?
Sokan elvagytok itt, minden mindegy alapon. Bambultok oszt' jó van. És én vagyok a köcsög mert megkövetelném az objektív cikkeket? Ez annyira fáj nektek?
Azt meg, hogy képzeled, hogy megkérdőjelezed azt, hogy mit keresek még itt?
-
.LnB
titán
válasz
kretenallat #35 üzenetére
Én nem írok hírt, csak kommentet. Van különbség.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Az első három bekezdés elég lett volna. Informatív és lényegre törő. Az maga a hír. A többit meg megírhattad volna máshova.. facebookra, vagy valakinek sms-be.. Mert az már megint csak magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest