- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
-
snecizero
senior tag
Na végre valami extra ! Imádom a hosszú készenlétet. Halálom ha naponta kell töltögetnem valamit. Ezt nekem találták ki. 🤣
Redmi note 5 nyugdíjazom ha ez megjelenik. 😀 Félkilós súly azért nem semmi. Sebaj majd gyúrok a jobbkezemre !😀😀[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
judas13
addikt
válasz this is life #46 üzenetére
A 26-ból ez a fenti sem fért be ott ...mondjuk ezekkel a méretekkel[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
judas13
addikt
válasz this is life #44 üzenetére
Így van még egy "hagyományos" optika is elfért volna benne bőségesen amit a samu 10 éve meg is csinált pld az Anycall B600 esetében
Erre én is kíváncsi leszek."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
this is life
Ármester
Nnál jobb ,már csak a telefon hiányzik az ejtés próbához
De komolyra fordítva a szót ebbe a telefonos akksiba rakhattak volna nokia pw szintű kamerát az se lógna ki belőle inkább kamera horpadás sem mint dudor lenne , kíváncsi vagyok lesz ebből piacképes eszköz , még ha nem is én vagyok a cél csoport .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
judas13
addikt
-
this is life
Ármester
Anyám borogass 😀 ez nem gyenge akkumulátorba oltott telefon , jo aron talán elmenne másod tartalék powerbank és telefonnak , és ahogy régebben említettek az elektromos sokkoló funkció is elfért volna benne hogy ne csak súly miatt legyen önvédelmi eszköz, meg qi töltés esetleg bika kábel az autókhoz .
Amugy az energizer powermax p600s is bőven elég lenne. Anyósnak meg ez a féltégla ,ha más nem a fejére ejtveAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
judas13
addikt
válasz this is life #39 üzenetére
Jaja Figyu reggel visszanéztem az oldalt mert nem volram biztos benne, hogy csak álmodom. De nem
Penge király 50 napos készenlétivel,200 h videóval. Jöhet!
De pontos megjelenési dátum most sincs- ahogy a tavalyi 16K-nak sem volt majd azt végül törölték is."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Ceree
senior tag
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #28 üzenetére
Ez így van. Sőt, ha befogod egy satuba és ráversz egyet a 10 kilós kalapáccsal, akkor le is törik...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #28 üzenetére
Viszont zárt állapotban nem tud kémkedni a kamera.
Cserébe el lehet bukni az "amíg nézed a kijelzőt, addig nem zár le a telefon" funkciót..... -
-
atike
nagyúr
Nekem nem jön be.
-
forgonati
őstag
Az előlapból kiugró kamera elég hülyén hangzik, és nem is igaz...
Keelah Se'lai!
-
Freiherr
őstag
Fogj egy powerbank- ot, szerelj rá egy telefont, nekem bejön a koncepció.
Back to the future
-
Gyb001
senior tag
Ezt kérném sd625-el és amoled kijelzővel.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
törölt tag
Én is azt gondolom, hogy túlzás. 5000-6000 -es akksi bőven kielégítené a legtöbb ember igényét és még nem járna drasztikus méretnövekedéssel sem.
Szélsőségesebb esetben talán még a 8000-10000.
Ilyen méretre igen csekély a kereslet és sokan közülük is inkább strapatelefont, vagy "A brand" készüléket választanak strapa tokkal. Pl. több napos túrázáshoz, fotózáshoz, vadászathoz. Bár ezekből is vannak olyan helyek, ahol a szimpla telefonok pont nem használhatók vételhiány miatt.
-
Stabi83
senior tag
Motorzáshoz navigálni baromi jó lenne persze csak ha nem borul orra a motor a teló sújától.
Amúgy a P70 a mindennapi használatra bőven elég már. Nem ezen kell nyomni a PubG-t és máris rendben a gépezet
[ Szerkesztve ]
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
ates
aktív tag
Papíron nem tünik rossznak, tartalom fogyasztásra kiváló lehet, akár tablet helyett is. Előjöhetnének egy nagy aksis bluetooth hangszóróval is.
-
nordo
tag
válasz hyperspace #3 üzenetére
Szerintem az előlapi kameráról csúszik le a telefon
-
joey04
titán
értelmes soc kellett volna bele és tökéletes lenne.
-
axioma
veterán
B20, nfc eselyes? En nem tudom mibol de mas fejbol szokta mondani...
-
FireFox1996
őstag
fél kg lesz ez a teló?
Kéne plusz egy extra bele: elektromos sokkoló funkció[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Juhaszatti
addikt
18mm vastag, és lemaradt a 3,5mm-es jack. Itt aztán nem lehet helyhiányra fogni..
-
sunpower
tag
válasz moleculez #10 üzenetére
Én még kiegészíteném a GPS használattal.
Bírom a nagy akkus telefonokat, de azért a majdnem 2 centi vastagság elég brutál.A szoftver oldali támogatás meg igen kérdéses.
Mondjuk jöhetne egy Xiaomi 7- 8000-es akkuval, Snapdragonnal, 5,5" képátlóval.......
....és akkor felébredtem, tudom.[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz hyperspace #3 üzenetére
Még Jason Stathamnek is jutna belőle a Crankben
A Power Max P16K lett volna (he nem törlik a gyártását) a maga 5.99" átmérőjével kereken 350g. Tehát igen valahol efelé kell lennie itt is.
Amúgy hírtelen felindulásból meg sem tudnám számolni, hogy jelenleg hány telefonnál van/lesz mostanság ilyen rugós, dupla kamerás megoldás...mindenképpen dicséretes próbálkozás.
De tényleg a fent leírtak után engem is a support, szervíz stb érdekelne majd igazán, hogy alternatíva legyen, mert mondjuk egy ketrecharc esetén simán jöhetne[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Emericus Max
tag
Na de MediaTech SOC-al? Miért nem lehet beletenni egy rendes legalább közép kategóriás Snapdragon procit?
Érdekes lehetne, de gyenge hardverrel megint csak no go. -
moleculez
veterán
Szerintem teljesen rendben van. Őszintén, ha Androidos telót kéne venni, benne lenne a pakliban. Megváltoztak a felhasználói szokásaim, tényleg nem érdekel a kamera, sem az Antutu, böngészni, meg kommunikálni kell hogy tudjon, de azt sokáig.
(Irom ezt egy iPhoneról, amiben van igazán csirke akksi)Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
nagyúr
válasz unskillful #8 üzenetére
Kb. mint a kompakt fényképezők vakuja. Megnyomod kiugrik, betolod ott marad. Jó ez, örök élet meg egy nap, nem nagyon szokott elromlani...
-
unskillful
aktív tag
"rugós megoldással" ugrik elő a kamera... Ezt hogy kell elképzelni? Kb mint egy rugós bicska??? kézzel simán vissza tolni, bekattan és kész? Semmi motoros mozgatás? Ha ilyet vennék (de biztosan nem fogok) akkor egyfolytában ezzel játszanék... nem tudom hogy meddig bírná.. 😁😁😁
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
nagyúr
Jó az irány. Nem azt mondom, hogy ekkora akksi kell egy telefonba, mert ez már tényleg túlzás, de a 3000-es fél napos akksik egy vicc kategória. A minimum az 5000-es lenne szerintem...
-
törölt tag
válasz twollah1976 #4 üzenetére
Kintről általában szokott lenni választék. Igaz leginkább tokban, de edzett üveg és fólia is rendelhető.
Itthon emlékeim szerint volt egy-két bolt, aki árult. De nem igazán van rá kereslet.
Szerintem Energizer név alatt eladott telefonoknál sem ez a legkritikusabb kérdés. Inkább a külső és építési minőség, illetve a szoftveres háttér/támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Na, ez az igazi kutyadobáló teledon. Méretre, súlyra féltégla. Önvédelmi eszköznek is kiváló.
-
twollah1976
őstag
Ha jo ara lenne, lehetne hozza kapni tokot, uveget akkor bevallalnam.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
Sanyi.mTs
addikt
súlyáról nincs infó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest