Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Leleplezték a csúcs-Energizert

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Előlapból kiugró dupla kamera, hatalmas akkumulátor gyorstöltési lehetőséggel és persze szűk kávák jellemzik az újdonságot.

Hirdetés

Rengeteg készüléket fog MWC-re hozni az Energizer mobilokért felelős Avenir Telecom, a figyelem felkeltéséért azonban leleplezték egyik legérdekesebb modelljüket, ami Power Max P18K Pop néven mutatkozott be. Egy modern, szűk kávás megjelenésű mobilt láthatunk magunk előtt, szinte teljesen gyári Android felülettel, ám elég vastagnak mondható a maga 18 milliméterével, ez nem is véletlen: 18 000 mAh kapacitású akkumulátort tettek bele. A cég szerint négy napon át, megállás nélkül lehet vele zenét hallgatni, de két napig akár videókat is nézhetünk folyamatosan. A 18 wattos gyorstöltő (USB Power Delivery 2.0) illik is ekkora kapacitáshoz.


[+]

Az előlapból 16 + 2 megapixeles kamera ugrik ki egy rugós megoldással, hátul pedig 12 + 5 + 2 megapixeles trió kapott helyett, 4K-videófelvételi lehetőség nélkül. 6,2 hüvelykes kijelzője Full HD+ felbontású, a rendszerchip pedig MediaTek Helio P70, 6/128 GB-os memóriakiszereléssel, microSD-bővítési lehetőséggel. Az alul lévő USB Type-C csatlakozón keresztül történhet minden kábeles csatlakozás, a 3,5 milliméteres jack ennél a mobilnál is lemaradt. Piacra várhatóan júniusban kerül, de már a barcelonai kiállításon is megtapogatható lesz, 25 egyéb társával együtt.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.