Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • joey04

    titán

    Itt egyébként nem az a baj user szempontból szerintem hogy a kis magán vackait melyik ország látja, figyeli meg. Hanem az, hogy kiket segítünk, támogatunk azzal, hogy egy kémeszközt hordunk magunknál 0-24, és hogy kiknek az adatbázisát növeljük. Szóval itt nagyobb dolgokról van szó, nem az a lényeg, hogy a privát fotókat, üzeneteket Chang látja-e... Ami még ellenük szól, hogy a kínai állam kötelezi a cégeket hátsó ajtók elrejtésére a szoftverben, amiket kihasználva viszont szimpla rosszakarók is lenyúlhatják adott esetben bankkártya adatainkat, kódjainkat, stb. Jelenleg kis odafigyeléssel ennek sem nagy a valószínűsége, de jóval több, mint egy nem kínai készüléknél.

    Ezektől függetlenül (ahogy azt korábban is leírtam már) egyáltalán nem csodálom, hogy sokan vesznek kínait, mert nagy a csábítás, hogy olcsóbban adnak hasonló tudást mint a nagyok (még ha azért sok területen érezhető, hogy miőségben alattuk vannak), én magam is vettem már kínai telefont, meg szerintem fogok is, mert ugyan nekem az iOS jobban fekszik, de időről időre szeretek kipróbálni mást, a geek énem hajt. Most is egy mi 9t tetszik pl. Szóval az ember gyarló, megveszi ezeket a cuccokat és ezzel nincs is semmi baj. De ezért kéne felülről megszüntetni eleve ezt a lehetőséget, ami csak úgy lenne elérhető, ha ellehetetlenítenék ezeket a cégeket.

    Lényeg a lényeg, nincs azzal baj ha valaki ilyen készüléket vesz, csak ne tegye már mögé az ideológiát, hogy nincs azzal gond, ha egy kommunista rendszert támogatunk.

Hozzászólok Aktív témák