- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Egy geek mindig geek marad, bármilyen órát is hord (ha hord egyáltalán..). Svájci óráknál a külcsín és a belbecs összhangja a fontos, a nagy nevek olyan minőségi hatást keltenek, amit az ember el se hisz elsőre. Aztán akarni fogja, hogy naponta ott figyelhesse a csuklóján a míves kidolgozású anyagokat, apró igényességeket, valamint belül a többszáz mechanikus alkatrész szimbiózisát azért, hogy mindig a pontos időt lásd Te, mint viselője.
A Withings katalógusfotói meggyőztek a külcsínről. Tévesen.
Az Apple Watch szerintem klasszisokkal szebb lesz - a belseje lesz a kérdés, hogy tudom-e használni, könnyít annyit az életemen, hogy érdemes legyen néhány reggel azt felcsatolni.
Abban biztos vagyok, hogy teljesen nem fogok rákattanni, mint pl most, ahogy azon kapom magam, hogy az egyik kb 2 hónapja vett órámat viselem kizárólag, pedig nagy a gyűjtemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged