Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fiery
veterán
"nem tudod veletlenul hogy azt a merhetetlen lóvét kinek a zsebebol szipkazta ki?"
Senkinek nem tartottak pisztolyt a fejehez, hogy Apple termeket vasaroljon
Amugy meg, nevetni fogsz, de ar/ertek arányban en azt mondom, az iPhone 5S a legjobb telefon _szamomra_. Marhara nem erdekel, mennyi penz marad belole az Apple zsebeben, vagy hogy mennyivel olcsobb, gyorsabb vagy nagyobb telefonok is leteznek. Kiprobaltam egy csomo mas telefont es phabletet is, es akarmennyire is probaltam, egyik se jott be annyira, mint az iPhone 5/5S. iPhone 5-rol valtottam igy cca. masfel ev utan iPhone 5S-re. Ez van, ilyen is van 
Ennyi erovel egyebkent az elet szamtalan teruleten megallhatnal par percre, atgondolni, hogy mondjuk az 1100 Ft-ba kerulo tubus fogkrembol a gyarto zsebeben mennyi marad, vagy a 300 Ft-os gomboc nem sok-e a fagyiert. En meg azt mondom, meg kell probalni az eletet nem tul komolyan venni

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amugy meg, nevetni fogsz, de ar/ertek arányban en azt mondom, az iPhone 5S a legjobb telefon _szamomra_. Marhara nem erdekel, mennyi penz marad belole az Apple zsebeben, vagy hogy mennyivel olcsobb, gyorsabb vagy nagyobb telefonok is leteznek. Kiprobaltam egy csomo mas telefont es phabletet is, es akarmennyire is probaltam, egyik se jott be annyira, mint az iPhone 5/5S. iPhone 5-rol valtottam igy cca. masfel ev utan iPhone 5S-re. Ez van, ilyen is van