Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajos8721
csendes tag
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
buvartacsko #279 üzenetére
Nem tértem ki rá hogy mi meddig birja,,csak példaként hoztam fel az asust a Rogok és Lambok elég jók,,te belinkeltél egy vx7-es tipust (ez még nem nagyon létezett akkoriban amikor a thinkpadod vetted)
ROBOTER Igen sajna a google mostanába nincs a helyzet magaslatán transzlátor ügyileg,,crashelt a nicknevedre is
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
buvartacsko #277 üzenetére
Igen...neked is kijár a nagy taps mert 3-szor kijelzőt cseréltél benne (a felhasználási kört meg nem fejtetted ki) néma gyereknek tudod... ..Nem én mondom meg mit használhatsz nektek mondja meg az apple hogy mit használhattok
Én nem trolloztalak le,,ellenben te igen és másokat is,,sztem kicsit xenofob vagy ha az apple szóba kerül,te fizetett drukker vagy ? Kijelentésedre reagálva egyébként nem vagyok gamer . Kedves ájfon 5s tulaj vagyok
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
buvartacsko #269 üzenetére
Nagyon korlátolt vagy már ne is haragudj .És akik apple felhasználóként irnak problémákról azok nyugodjanak bele mert nálad nincs probléma ? Miért mi ez egy szekta,ahol ha valakinek gondja van nem irhatja le mert jön egy h@lye fan aki megnyugtatja hogy olyan nincs is ? Trollokat akarsz ? Jó,,megjelent a sony smartwatch,jöttek a világtalan apple fanok hogy milyen sz@r gagyi,,mentek vissza saját topikjaikba és irkálták,,""de jó lenne egy apple óra"",,,,megjelent a galaxy s2 ,,szintén jöttek a világtalan apple fanok hogy "ti tök h@lyék vagytok,3,5 col mindenre elég'' topikjaikba meg ment a sirás rivás hogy ""az apple miért nem csinál nagy kijelzőt"",NFC szintén ugyanez ,,,miről beszélsz ? (kétszinű banda) elégedettek az apple felhasználok ? irány H András blogja,,,imagazin,,,,láthatsz elégedett vevőket,,vagy akik ott is problémáznak hater-ek ?
""Lenovo thinkpad tablet x200. Használtam. 1000 USD ""
ennyire nem kelett volna komolyan venned jobs szlogenjét hogy "gondolkozz másképp"" ennyiért pajtás már asus lamborghini-t kaptál volna
-
Lajos8721
csendes tag
Azért az árnak is köze van a felháborodás mértékéhez,,nem mindegy hogy a 2000 ft-os villanyborotvám sz@r vagy a 15 ezer forintos
Nem is tudom miért lepödnek meg emberek amikor az applenél már egy csomó helyröl az jön hogy valami esetleg nem müködik normálisan ( ios bugok,béta tapaszgatások,hárdveres gondok,gyártosori hanyagság,meg most ez),,mit várnak ? 300k ért megveszek egy ilyet,nem jó és még maradjak is csöndbe ? Egyre érdekesebb a társadalom
-
Lajos8721
csendes tag
Tesómnak megtetszett a note2-öm
arkades Abszolút nem vagyok ideges
és az iromány nem azt feszegeti mi mennyibe kerül és mennyit ér,(érdekes hogy erre a részére reagáltál csak) drága telefonok androidnál és microsoftnál is vannak,kinek nem inge az pedig ne vegye magára
(sztem van olyan része amivel még egyet is értesz)
no more Sajnos igen Sony S-emnél volt egy kis sárgulás a kijelzőn,már a sony rég beismerte hogy gáz van,addig az userek bizonygatták hogy beázott
-
Lajos8721
csendes tag
Igen mert te azt a pénzt megbecsülöd és tudod mit ér,,,az alap apple felhasználók ezzel nem igy vannak,öket csak a birtoklási vágy érdekli,hogy az adott státusz szimbolumuk meglegyen minél hamarabb és minél újabb,,,,ékes példája ahogy az iphone6 okat dobálják el és már remegnek a boltoknál az újabb modell megjelenésekor,rosszabb esetekben sátoroznak éjszakáznak stb..ez egy kórkép,nem fogják fel hogy amit megvettek 250 ezerért 1 vagy háromnegyed éven belül széria az szinte semmivel nem kevesebb mint amiért kigyozó sorokba "remegnek",,a jó marketing mindig is kiválló fegyver volt (a sz@rt is el lehet adni)
És ezeknek a "kedves" vevőknek köszönhetően jön létre az hogy az apple már megengedheti magának az ilyen bakikat,meg is engedi,de jobs halála sem lenditette fel ép a céget.Meszebb megyek kimondott apple fórumokon is óvatosan kell leirnod ha használsz egy terméket és probléma van vele,az átlagos bevádolás az hogy : "- nálunk semmi baja", "- nincs ilyen terméked","- csak fikázásból irod","- biztos te csinállsz valamit rosszul" (ha esetleg régebbi terméket használsz mint ahogy én is akkor meg jön a" - persze hogy az rossz,ezért kell újabbat venni") ,,itt már a cikket vádolják egyébkén be hogy fel van nagyitva,,,kicsinyitik a problémát hogy majd szoftveresen javitják,másik temékeknél is ugyan ez van hangzanak a válaszok
/iphone5s tulaj/
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
janos1988 #195 üzenetére
Tényleg igy van
alig van valami a termék palettájukon és már mindegyiknél van valami gond,,talán bumpert/védőkeretet szabad csak náluk biztonságba venni de az is 10 ezer+ az apró iphone 4-hez
(még jó hogy simulékonyak ha árcsökkentésröl van szó egy 5 éves terméküknél)
Majd kaptok a phil schiller-töl hogy rosszul dugtátok a konnektorba,vagy mert bal kézzel tettétek ezt
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
#32839680 #170 üzenetére
Ebben igazad van csak nem mindegy hogy androidon egy gyártónak mind a 10 azévi telójának a frissitésével kell foglalkozni szemben az apple 2-jével,,,mert ugye a régebbi modelleket ilyenkor az applenél szokás belassitani (szinte úgy jársz jobban ha nem frissited) hogy érezzed a csere szükségességét,,annó iphone4s ios8 kb alig észrevehető grafikai animációt kapott (egy mezei free launcher megeszi reggelire) mégis úgy szagatott mint julis néni a konyhába,,nem beszélve az ota frissitésekkel elszállt modellekröl ios 8 nál,,,bár már régen volt,,talán igaz se volt
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
Hunt3r22 #165 üzenetére
"majd kijavítják szoftveresen"" persze és ez az általatok sárba tiport androidon nem lehetséges ??
Lirion főleg negyed milláért
már meg se merem kérdezni tőlük itt mit kell prémiumnak nézni vagy itt jön képbe esetleg a ""think different"" ??
catroot akad nálatok is sztem.
-
Lajos8721
csendes tag
+1
Igen ez olyan mint amikor a 17 éves kis surmó nyomkod egy agyonyvert festékhibás,bekapcs gomb hibás össze karistolt ájfon 5-öt malteros kantáros gyakszi szettben a buszon és megkérded miért jó ájfont használni : - me' drága
érdekes paradoxon
Egyébként az applenek már van akkora arca hogy soha nem ismeri el ha sz@rt gyárt,,ez olyan mint amikor a féreg jobs azt mondta az antenna prolémára hogy körbe kell celluxozni
(a 200 ezres telót)
Vagy amikor az apple care-es hölgy a 6 hónapos 5s-re azt mondja hogy teljesen normális hogy fél napot bir az akksija (kaksija)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest