Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
#32839680 #266 üzenetére
Nézz be az S6 topicba, kb minden második oldalon találtam egy elégedetlen hozzaszolast. Nem ismersz olyat hogy samsungos akart meggyőzni ? Gyere be bármelyik Apple hír alá, ott a kommentelők 99% android fan és Apple hater akik folyamatosan megpróbálják meggyőzni az Apple usereket hogy hülyék meg 20 ezer forintért van ennél sokkal jobb is mar. Arról nem beszélve ami a Google play áruházban megy az Apple szoftverei alatt, ahol rengetegen kommentelik hogy csak azért töltötték le, hogy egy csillagot adjanak ra, és akkor az Apple userek hülyék ? Mondjak neked cuccot ami 1000 dollár és szar ? Lenovo thinkpad tablet x200. Használtam. 1000 USD volt, 1 CPU fan csere, 3 kijelző, 1 alaplap, ráadásul ott sem új alkatrészeket kap az ember hanem used/refurb, en pont egy hibas alaplapot kaptam ami random halálra fagyott közben ki futottam a gari időből és ennyi volt a gépem 1000 USDert. Sehol nem látom hogy ezért menne a fika... Nem értem miért kell azt hinni hogy más gyártók tökéletesek és hibátlan termékeket állítanak elő.
ellenben Apple cuccom nem romlott meg el, iPhone pixel hibás lett és kaptam újat. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest