Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buvartacsko

addikt

válasz #32839680 #266 üzenetére

Nézz be az S6 topicba, kb minden második oldalon találtam egy elégedetlen hozzaszolast. Nem ismersz olyat hogy samsungos akart meggyőzni ? Gyere be bármelyik Apple hír alá, ott a kommentelők 99% android fan és Apple hater akik folyamatosan megpróbálják meggyőzni az Apple usereket hogy hülyék meg 20 ezer forintért van ennél sokkal jobb is mar. Arról nem beszélve ami a Google play áruházban megy az Apple szoftverei alatt, ahol rengetegen kommentelik hogy csak azért töltötték le, hogy egy csillagot adjanak ra, és akkor az Apple userek hülyék ? Mondjak neked cuccot ami 1000 dollár és szar ? Lenovo thinkpad tablet x200. Használtam. 1000 USD volt, 1 CPU fan csere, 3 kijelző, 1 alaplap, ráadásul ott sem új alkatrészeket kap az ember hanem used/refurb, en pont egy hibas alaplapot kaptam ami random halálra fagyott közben ki futottam a gari időből és ennyi volt a gépem 1000 USDert. Sehol nem látom hogy ezért menne a fika... Nem értem miért kell azt hinni hogy más gyártók tökéletesek és hibátlan termékeket állítanak elő. :D ellenben Apple cuccom nem romlott meg el, iPhone pixel hibás lett és kaptam újat. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák