- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Igen, találtam "pár" embert. Látom rohadtul megfogtad a lényeget. Jesszus hogy milyen emberek vannak. Te valami fizetett lekós ember vagy itt? Leírom akkor még egyszer. Ha csak pár embernek szarozik is, az már azt jelenti hogy nem működik úgy ahogy kéne! És innentől kezdve lutri hogy pont milyet fogsz ki. Ha mákod van működni fog a letöltött play, ha nem akkor meg szopsz vele. Nekem pechem volt. Ez így tőlük csak félmegoldás. Inkább örülj hogy neked nem olyan jutott.
Egyébként meg ez a play csak az egyik gond vele, a másik az hogy csomó hiányossága van a romnak ami más gyártóknál már alap, pl. a duplakopp, vagy épp az hogy a nyomorult értesítő ledet nem lehet semmire beállítani, max a töltést mutatja bőszen. Azonkívül bugos is a rom rendesen, még a gyári is. Erősködhetsz itt, attól a tények változni nem fognak. Ez a telefon (de a többi LeEco is) nem sokat ér használható szoft nélkül.
De te használd egészséggel. Ha te beéred ennyivel. Aki meg biztosra akar menni, nézzen mást. Vagy vegye meg akkor ha már lesz rá valami épkézláb custom rom, ami működik is, és belekerülnek azok a featurek amiket a kedves gyártó kihagyott.[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Aha, mert csak magyar felhasználók léteznek ugye? Talán nézz szét külföldi fórumokon is, mielőtt ilyet írsz hogy "senki" nem tapasztalta. Most nem rakok be ide linkeket mert mobilról írok, melózok, meg különben sem célom nekem itt erőlködni. Meddő vita ez úgyis. Vegyétek-vigyétek a lekót
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
És az megvan neked amit fél órája írtam? Higy a gyári rom hiába működik, play nélkül kitörölhetem vele? És hogy a tőlük letöltött play napi szinten dobta a fc-t? Ez igy minden csak nem "tökéletes". Hozzáteszem, én a Le1s Pro-val tapasztaltam ezt. De azok után ebből se nézek ki többet.
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Nem támogatom a Samsungot, de ott legalább van magyar nyelv na meg működő play. És ha ott kiveszed a telefont a dobozból, az működik mindenféle romolás, recovery meg fastboot nélkül is.
Azzal meg hiába jössz hogy az 50k nem sok ezért a hardverért, mert ha a sw kuka rajta, akkor rohadtul mindegy hogy 100k, 70k vagy 50k. Adhatnák 30-ért is, ha egyszer nem használható rendesen. Ha én nem értenék semmit a telefonokhoz, és csak használni szeretném out of the box, akkor meg lennék lőve. Vihetném valakihez aki majd felrak rá nekem valami romot ami majd vagy megy rendesen, vagy nem. Esetleg letölthetem tőlük a playt ami ha épp olyanja van, kifagy. De lehet higy nem. Ki tudja?
Egy normális telefonnak egy normális hw-ből meg egy épkézláb sw-ből kellene állnia. Akkor megérné az 50k-t. Így nem.[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
válasz tibcsi0407 #136 üzenetére
Aha, van tapasztalatom a tőlük letölthető play-al is. És másnak is az xda-n. Olvasgattam eleget. Végülis tényleg jobb mint a webshopos hegesztett romok. A tőlük letölthető play csak napi 3 fc-t dob. Haladás... És bocs ka kicsit szarkasztikus vagyok.
Nekem egyébként a klasszikus CN verzió volt, a német Efox-tól. Soha nem szoptam még telefonnal annyit.Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Nem, nem lenne jobb egy hulladék hw jó szoftverrel. A jó az lenne, ha lenne egy jó hw egy jó szoftverrel párosítva. Ha már egyszer 50 ezret elkérnek érte. És ezt te is jól tudod, csak akkor nem tudom miért írsz ilyen hülyeségeket. Azért hogy kötekedj?
Az meg hogy "a gyári rom tökéletesen működik csak magyar nincs benne" egyszerűen kamu. Lehet hogy ott Ázsiában OK ez a szoftver, de itt ha nincs benne Play akkor kuka. És a gyáriban nincs play, tehát nekünk kvázi használhatatlan. A webshopos kókány romok meg, amikbe bele van hegesztve a Play, azok annyit is érnek. Félig lefordított, bugos romok, amik össze-vissza fagynak meg fc-t dobnak, gyakorlatilag mind szemét. Tudom, mert szenvedtem eleget a Le1 Pro-val.
Ez a telefon így nem érdemel plecsnit. De ez csak magánvélemény. Aki azzal akarja kezdeni a telefon használatba vételét, hogy először csinál rá egy használható, minden tekintetben normálisan működő romot, annak talán jó lehet. Más inkább kerülje.[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Jesszus hogy ez a lekó ui mekkora szemétre való használhatatlan hulladék. Volt nekem is 2 hétig, azon felül hogy egy épkézláb rom nincs rá (gyárit is beleértve) még olyan alapvető funkciókat is képtelenek voltak belerakni amiktől megállt az eszem. 2016-ban nincs duplakoppos ébresztés. Persze az összes 20 ezres kínai hulladék már tudja ezt a hihetetlenül bonyolult funkciót... Nevetséges. Jó hardver, kuka szoftver, ezáltal az egész telefon egy vicc így ebben a formában.
Keelah Se'lai!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5