Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak megerősíteni tudom én is, hogy nem olyan szar az az 1 megabites upc korlátlan mobilnet.
Ma este pl. jobb híjján kollégám upc-s telefonján néztük a magyar-feröer focimeccset. Nem fullhádéban ugyan, de egészen tűrhető minőségben (500 megabájt adatforgalom volt csak ez az egy meccs). És lehet vele youtube videókat nézni akadásmentesen, melóhelyen ezzel internetrádiózunk naphosszat stb. Még csak hetedike van de már 5 gigányi adatforgalom van a számlálóban.
Én meg 1000 Ft-ért vehetek 500 megás adatkeretet a hipergyors telenor 4G hálózatra....aztán ki kell mennem az irodából a szabad ég alá ha a gmail-emet akarom frissíteni, vagy egy weboldalt akarok megnézni (Z1C telóval).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legújabb Le Szupertelefon sok szempontból kifogástalan, a forgalmazó által biztosított szoftververzió hiányosságai miatt mégsem tudjuk átérezni a benne rejlő nagyságot.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest