- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #2 üzenetére
Jéééé, itt egy hozzászólásom...
Hogy on is legyek, csinált már valaki karácsonyfaégő sor helyett ilyet?
Régen volt egy égősorunk, ami szekvenciákra volt osztva, amiket egy "speciális" égő vezérelt, hogy milyen ütemben gyulladt fel, és aludt ki. (A díszítés a foglalaton olyan volt, mint a bogáncs, baromira szúrt, ha rosszul fogtad meg..
) Az évek folyamén tönkrement, elfogytak az égők, akármi, gyerek voltam még akkor. Viszont most...
Mpost szeretnék valami hasonlót, LED alapon, hogy sokkal erőteljesebb-teltebb színeket kapjak, (festett üveg vs LED), természetesen szekvenciákra osztva, amik különböző "programokat játszanak". WS2812B ledeket nézegettem hozzá, mint egyedileg címezhető ledek (pluszba multirotor építés közben ez került elém, és ebből van is 5 méter most itthon), láttam arduino alapú vezérlést is (ambilight témában került elém), de nem tudom, hogy lehetne ezt összehozni. Van ötletetek?
-
Plasticbomb
addikt
Ezek az üvegpolcok a gyengéim.!)
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest