- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
Nem fogod tudni megmagyarázni neki. Elég sok ilyen ember van, akinek pl. az 5,5 colos kijelzőről azt a kevesebb, mint egy centit alkalomadtán sem szabad elvennie semminek, nem hogy a HATALMAS navi gomboknak. Igen, ez számomra is megdöbbentő, mert szerintem ennek a véleménynek semmi átgondolt alapja sincs. Bár, aki használt már fizikai navi gomb nélküli telefont, az tudja, hogy mérföldekkel jobb a kijelzőn lévő navi gomb a fizikainál. Vagyis bennem a G2esem első perces nyomkodása után megfogalmazódott, hogy soha az életben nem lesz kapacitív gombos telefonom. Pedig előtte csak olyat használtam ugye. A telefonok felén rendre el is romlott 1 éven belül, de ez biztos csak nálam van így...
[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
én is várom szeretettel
amúgy ez a kép már hetek-hónapok óta kering a neten, most találta csak meg a mobilarena
akkor is arról volt szó, hogy igazi-e, vagy sem, azóta se lettünk beljebb.én őszintén szólva nagyon örülnék neki, mert akármennyire sokaknak rinyálásnak tűnik, de tényleg van igény a kisebb, de belül erős telefonokra. sokan nem azért nem vesznek mostani csúcsmodelleket, mert a pénz hiányzik hozzá, hanem egyszerűen túl nagy a telefon a kényelmes kezeléshez. pont ennek a rétegnek lenne jó az 5" alatti felhozatal. és attól még, hogy a telefon fizikailag kisebb, mint a mostani péklapátok, miért kellene, hogy butább is legyen?
@Takumaru6969
z3c kicsit drágább?
szóval egy aktuális csúcs hw-ért a 76k sok, de egy 2 éves telefonért, akkori hw-el a mostani 85-90k már nem sok. ami volt anno úgy 180-190k magasságában megjelenéskor.
nem gondolod, hogy kicsit almát a körtével?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest