- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Kíváncsian várom.
-
honeker
őstag
lehetne már az almán kivül más 4" készülék csak az a kérdés mikor
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Scholes9
nagyúr
Támadnak a ferde szeműek
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
andrisbandi
őstag
Z1C-t cserélnék le dual simes telóra.
Egyszerűen nem találok ilyet. Lehetőleg kisebb méretűt választanék, ha lenne. De még ugyanakkorát sem kapni ahogy látom.Már azon filóztam váltok butatelóra. De ez a kicsi Xiaomi reménnyel tölt el, talán mégis tudok majd venni egy normális kis telót.
[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
Dafuq az a kép?
Az én 5"-os telómat ugyanígy tartom, az ujjaim akkor is jobban rálógnak a telóra, pedig viszonylag kis kezem van o.O az vagy 5+"-os, vagy gyermek kéz.Ja
-
.Szaki.
addikt
válasz Takumaru6969 #100 üzenetére
Ez a rangrendszer.
-
fuze
őstag
-
fuze
őstag
válasz Takumaru6969 #73 üzenetére
Szia!
Te kvázi-tagra gyúrsz?
Most vettem redmi 3 pro-t, de isteni ez a kis erőmű. Pontosan ilyenre vágytam a Xiaomi-tól. Vinni fogják mint a cukrot.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
macskea
őstag
Csapkodom a térdem a vihogástól, ha ilyen kommentet látok. Le kellene szállni a földre.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
zdanee
őstag
Ó, ha ezt tavaly mutatják be, amikor a mi2-t cseréltem le! Ugyanitt megkímélt Mi4 eladó!
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
TTTotya
senior tag
Annak valóban nem sok értelme lenne, még szerencse, hogy itt szó sem volt ilyesmiről.
A Xiaomi idén már letett egy snapi820-as készüléket olcsóbban, mint a konkurensek.
(#89) .Szaki. : Na pont ezért írtam az árral kapcsolatos hsz-t. Pláne, hogy annyiért még drága sem lenne, ahogy te is írtad.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Szerintem alapvetően felesleges az áron elmélkedni, mert aki kis telefont akar praktikai szempontok miatt, de elvárja a legjobb specifikációkat, annak valamivel nagyobb összegért is meg fogja érni, főleg, hogy még így is a legolcsóbb kompakt lesz. Akinek meg nem fontosbez a szempont, az meg válogathat az 5,2/5,5/5,7"-es telefonok méretes listájából.
-
laci_csk
senior tag
-
TTTotya
senior tag
A lényeg az, hogy elég sokan, egy ilyen felszereltsègű nem létező telefonért, sokalnák az említett, feltételezett árat!
Megkértem őket, hogy az ismereteik alapján példával indokolják meg, miért is tartják ezt a konfigot a feltételezett árért drágának.
Látod milyen jó, hogy egy fórumon vagyunk, itt mindig van aki a tök egyértelmű dolgokat is hajlandó szépen elmagyarázni az értetleneknek.
[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
Am. aki az ár miatt rinyál linkelje már be nekem az olcsóbb snapi820-as készülékeket, az sem baj, ha nem ebben a méretben.
-
Balint1408
aktív tag
Nem rossz.
A térerő veled van!
-
TTTotya
senior tag
Biztos, hogy van rá igény. Nekem mindig addig felelt meg az aktuális méret, amíg nem vettem egy nagyobbat... Bár sztem 5,5"-nél feljebb már nem megyek, de nagyon lejebb sem.
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
Egy ilyen telóra beruhaznek! B20 nem érdekel
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
pampika
őstag
ennyire sajnos nem egyszerű a képlet kínai telefonok ügyében.
van egy (ált. elég alacsonyra) belőtt ár (az adott kategóriához mérten).
aztán amikor ténylegesen megjelenik, akkor elég sokszor ettől már eltérnek és az lesz a gyártói ár.aztán jön a tényleges ár, amiért az egyszeri halandó is meg tudja venni kínai webshopokon keresztül, ez nyilván megint magasabb. aztán jön még erre a vám+áfa (vagy a vámbiztosítás ára a webshop felé) és akkor lesz meg ténylegesen az az összeg, amiért te magánemberként megveheted. amúgy az egészet nézve a 1,5-es szorzó a végére nem irreális.
ha itthoni forgalmazótól veszed, akkor nyilván neki még rájön a saját haszna, ami még tovább nyom az áron, feltéve, hogy valaki forgalmazza. itt sok múlik azon, hogy mondjuk egy mm-ről van szó, aki helyben szervizeltet, vagy saját kontóra cserél és majd a gyárral lemeccseli, vagy vmi kisebb boltról, aki saját maga próbál ügyködni vmit és ha nem megy, akkor kiküldi kínába szervizre, majd onnan visszakapva továbbítja a vásárlónak. nyilván ezeknek a költségei is eltérőek, amiket más-más szinten érvényesítenek az árakban.
-
.Szaki.
addikt
Nem értem ez miért probléma, nekem is 5,5"-es telefonom van, kapacitív gombokkal és nem tetszik, hogy az utódjának már nincs kapacitív gombsora, mert ha már ott a káva, akkor férjen már el és ne a kijelzőből vegyen egy sávot. Egynek sem romlott el két év alatt, a mostanim egy éves és annak sincs baja.
Ezzel szerintem nincs gond, soha nem köveztem meg azokat, akik olyat vesznek, aminek nincsen kapacitív gombsora, ez komolyan olyan fontos, hogy bírálni kell a másikat? Nekem továbbra is olyan telefonom lesz, mert nekem ez jobban tetszik és szvsz praktikusabb. A sajàt véleményedet nem kéne általánosságban mondani, mert nem igaz. Ahány ember annyi igény. -
Aron1988
tag
"Mit kezdj a Mobilarena pletykarovatában feldobott nettó árakkal?" Tutorial kezdőknek
Fogd a cikkben megadott nettó árat, és szorozd be 1,5-el.
76.000*1,5 = 114.000Kerekítsd fel tízerrel osztható összegre.
114.000 => 120.000Vonj ki belőle 10-et, és így megkapod a MediaMarkt-os / Edigitalos / stb. árat.
119.990 FT.A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
coal56
csendes tag
Sztem ne általánosítsunk...
"Bár, aki használt már fizikai navi gomb nélküli telefont, az tudja, hogy mérföldekkel jobb a kijelzőn lévő navi gomb a fizikainál. "
Ezt helyesbíteném, hogy neked jobb. Nekem pl. marhára nem, főleg mikor arra várok hogy felússzon az a gombsor végre...
Rendszeresen használok mind2 fajtát, elvagyok mind2vel. De a fizikai gomb nekem jobb. Nem vagyunk egyformák...[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
ok, hajrá. majd 2 év múlva vedd meg annyiért, hisz neked a belseje úgyse számít.
@laci_csk
ez így van. a vita abból indult, hogy miért ne lehetne kicsi telefonban is erős hw, illetve hogy nem maga a kijelző mérete határozza meg az árazást, mert az erős hw a kis kijelző alatt is kvázi ugyanannyiba kerül, így nyilván nem lesz az ár fele, harmada a fél " különbség miatt.[ Szerkesztve ]
-
laci_csk
senior tag
Akinek nem kell, ugysem er semmit (draga), akinek meg kell annak ugyis megeri. Mas szemszogbol nezi a dolgot az akinek kell mint akinek nem. Filozni ka'r ezen.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
pampika
őstag
válasz Takumaru6969 #68 üzenetére
a telefonok pedig csak úgy a fán teremnek maguktól...tervezési költség, tesztelés, előállítási költsége pedig csak a nagy kijelzős telefonoknak van, mert azok NAGYOK. mindegy, hogy csingcsangcsung ócska hardveres szutyok, vagy samsung note, a lényeg, hogy nagy kijelző legyen, mert az ér egyáltalán pénzt. a kicsik azok csak úgy lesznek sallangként, igazából ingyen kellene adni őket
a sejtmembrán, meg az autó rossz példa, az ájfón meg "más világ" (egy telefonos összehasonlításban...), csak azért, mert másik rendszert futtat?
érzed azért, hogy teljesen, a valóságtól elrugaszkodott, amiket mondasz?
@laci_csk
mert a szifon 50k csak azért, mert 4"?[ Szerkesztve ]
-
Rula
tag
válasz Takumaru6969 #66 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy sokszor még 90 körül is csak 2gb-val, 16gb belsővel és egy béna soccal látják el a telefonokat? Ez meg itt van 3/32vel, illetve egy bivaly soccal?
-
pampika
őstag
válasz Takumaru6969 #66 üzenetére
még jó, hogy nem csak a kijelzőméret alapján árazzák be a telefont, mert akkor a te logikád alapján egy szifon 5se 50k-ba kerülne, mert kicsi a kijelzője, egy mini cooper meg fél millióba, mert fele akkora, mint egy 3-as bmw
egy volt tanárom mesélte, hogy a cégénél 1 év alatt gyártanak le vmi 1-2 ml-nyi(!) sejtmembránt, aminek a bekerülési költsége olyan pár tíz millió forint. szólok már neki, h jó hülye, ilyen apróságra elég lenne pár fillért szánni...
-
-
Potrien
senior tag
Nekem nagyon tetszik a készülék.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz enginev3.0 #59 üzenetére
Azért, hogy ne a láthatatlan pixel-ek "meghajtására" menjen el az energia.
-
Gerr'y
senior tag
Most csereltem le az Mi2s telomat Mi4-re, de nem tudok megbaratkozni as 5"-es merettel. Ha tenyleg megjelenik ilyen parameterekkel, ha nem is az elso batch-bol de veszek egyet. Csak legyen min 2800mah-os elektron taroloja.
-
Wesder
félisten
Ha kínàból rendelem így néz ki a képlet.
Tegyük fel hogy tényleg 4.3" SD820 és 3-4GB RAM meg talàn egy jó kamera.76.000x1.27+2000=98520ft
Akinek ez sok az kakkantson süntI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.Szaki.
addikt
Igazából új kompakt méretű nagy tudású telefonból kettő van, egy iOS (iPhone SE) és egy Android platformon (Sony Z5C) így biztos sikere lesz a Xiaomi-nak, viszont a Sonynak ehhez mérten már itt is frl kell kötni a gatyáját, mert itt az első droidos konkurens. Én őszinte leszek még mindig nem mernék belevágni ebbe a márkába, ismerettségi körömben sincs egy darab srm, de a fórumon kb csak jót olvasni róla, szóval valamit biztos tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
Miért HD
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pampika
őstag
nyilván nem 76k-ért lehet majd megvenni, ezt mindenki tudja.
itthoni importtal legyen mondjuk egy 130 körüli nyitóár.
(bár ez kb kereskedői ár lesz, aki nagyjából ugyanúgy rendeli meg szürleimportban, mint bárki magának, csak rak rá kereskedői hasznot és ad "garanciát", amivel nem biztos, hogy ki van segítve a vásárló, szal kínából rendelve vám garanciával mondjuk 110-120 körül megveheti bárki)mutass olyan telefont, ami itthon ilyen konfiggal csak hasonló árban is van? sony, samu, htc, lg, etc...? tisztában vagyok vele, hogy a nagyok költenek még marketingre, szervizre, etc.
de az összehasonlítgatás egy 2 éves modellel kezdődött, amihez képest azért nem sok értelme van, mert az 2 év után kerül kb annyiba, mint ennek a nyitóára (már ha az említett z3c-t nem gsm-ben veszed, hanem hivatalos mo-i forgalmazónál, ahol a mai napig 120-150k az ára...
és akkor máris ott vagyunk, hogy egy friss hw még olcsóbb is, mint a hasonlított 2 éves -
reap3r
aktív tag
Nem fogod tudni megmagyarázni neki. Elég sok ilyen ember van, akinek pl. az 5,5 colos kijelzőről azt a kevesebb, mint egy centit alkalomadtán sem szabad elvennie semminek, nem hogy a HATALMAS navi gomboknak. Igen, ez számomra is megdöbbentő, mert szerintem ennek a véleménynek semmi átgondolt alapja sincs. Bár, aki használt már fizikai navi gomb nélküli telefont, az tudja, hogy mérföldekkel jobb a kijelzőn lévő navi gomb a fizikainál. Vagyis bennem a G2esem első perces nyomkodása után megfogalmazódott, hogy soha az életben nem lesz kapacitív gombos telefonom. Pedig előtte csak olyat használtam ugye. A telefonok felén rendre el is romlott 1 éven belül, de ez biztos csak nálam van így...
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Helyes, végre beindult a trend! Várjuk ezeket a telefonokat is!
Finn the human
-
macskea
őstag
Azt a 76k-t még szorozd meg minimum 1.3-mal, hogy hozzáadd az áfát meg a vámot. Utána jön meg az Artistjus, plusz a helyi kis- és nagykereskedelemi árrés. Rögtön meg is érkeztünk egy jóval 100e feletti árhoz, ami egy olyan telefonhoz tartozik, amihez valószínűleg csak bolti garancia tartozik... és akkor most végezzük el az összehasonlítást újra.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
sajo13
senior tag
A Xiaomi célja az, hogy az iPhone SE-nek állítsanak konkurenciát (kis kijelző, erős hardver), nem pedig az, hogy a kiskezű usereknek kedvezzenek Azt eddig is megtehették volna.
-
Beri78
őstag
lesz Z1 compact utána alternatíva
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Zolik
senior tag
akinek ez drága vegyen iphone se-t 158 ezerért...
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Wesder
félisten
válasz Takumaru6969 #47 üzenetére
A kijelző mérete nem vàltozik mert rajta vannak a gombok Ràadàsul az is csak akkor van ott ha kell.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Tudtommal egy Xiaomi telefonon sincs fizikai gomb, így ez elég furcsa.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fejvadi
nagyúr
Ha már minden méretű Xiaomi-m van, kell egy ilyen is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Takumaru6969 #26 üzenetére
Őőő... mire gondolsz? Mesélj kérlek!
(#33) pampika
+1
Én még felárat is hajlandó lennék fizetni azért, hogy kisebb.(#34) laci_csk
"Kicsi kepernyohoz mire is kell az eros hardwer?"
Nem feltétlen kell, hogy a legerősebb legyen, de legyen modern SoC (mondjuk 650-es). A gond az, hogy szinte mindegyik gyártónál árukapcsolás van. Láttál Te már olyan telefont, amiben nem csúcs SoC van, viszont minden másból prémium? Anyaghasználat, OIS, minőségi DAC, stb. ... Na, ugye![ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
miért is kell erős hw-hez nagy képernyő?
miért gyártanak kis autókat is erős motorral, nem csak a nagy hodályokat?ha nekem olyan programjaim vannak, amik számítás igényesek, akkor az alá kell a hw. ha szeretnék egyszerre futtatni több dolgot röccenés nélkül, akkor kell a hw.
asszem eddig egyik feltétel sem indokolja, hogy mindezt csak egy 5,5"-os kijelzőn tehetem meg és nem működne a <5"-on.szóval mi az összefüggés?
-
Fred23
nagyúr
Ez a kép olyan, mintha egy Samsungot ábrázolna.
Viszont örülnék ennek a telónak, ha kijönne, és mondju még vízálló is lenne. 4,3 hüvelyk számomra tökéletes méret. Snapi 820-at kapni ennyiért meg tényleg szuper!
-
Ruuwa
tag
Jajj de csodás lenne ha ismét lenne 4-5 készülék a 4,5" alatti felső-közép kategóriában, decens hardverrel (Snapi 6xx, 2-3GB RAM, min 16GB Rom, 3000mAh akksi). Első fecskének jó lesz ez a Xiaomi. Csak ne a kijelzőre rakják az androidos kezelőgombokat.
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
gutriqper
tag
Nagyon helyes. Végre a fórum kis kezekkel bíró, hangos kisebbsége is talál magának telefont. Talán vége az állandó hisztizésnek? Vagy ezzel is lesz valami kifogás (pl. nincs csillámpónis kiadás)? Reméljük, hogy nem
-
Juhaszatti
addikt
A képen lévő telefon szerintem van 5" is, ha csak nem egy gyerek kezében van.
-
pampika
őstag
én is várom szeretettel
amúgy ez a kép már hetek-hónapok óta kering a neten, most találta csak meg a mobilarena
akkor is arról volt szó, hogy igazi-e, vagy sem, azóta se lettünk beljebb.én őszintén szólva nagyon örülnék neki, mert akármennyire sokaknak rinyálásnak tűnik, de tényleg van igény a kisebb, de belül erős telefonokra. sokan nem azért nem vesznek mostani csúcsmodelleket, mert a pénz hiányzik hozzá, hanem egyszerűen túl nagy a telefon a kényelmes kezeléshez. pont ennek a rétegnek lenne jó az 5" alatti felhozatal. és attól még, hogy a telefon fizikailag kisebb, mint a mostani péklapátok, miért kellene, hogy butább is legyen?
@Takumaru6969
z3c kicsit drágább?
szóval egy aktuális csúcs hw-ért a 76k sok, de egy 2 éves telefonért, akkori hw-el a mostani 85-90k már nem sok. ami volt anno úgy 180-190k magasságában megjelenéskor.
nem gondolod, hogy kicsit almát a körtével?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Takumaru6969 #1 üzenetére
Mutass kérlek egy ilyen felszereltségű és méretű Samu/Sony/LG/HTC telefont, és akkor elhiszem hogy "dràga"
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Scrydhan
senior tag
A 77e ft snapi 820-ért? Az igen
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
laci_csk
senior tag
(#27) Quqesz: megy a rinya hol? Itt a forumban, ez nem a vilag.
Ez nekem mar tul apro.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
Quqesz
nagyúr
Jó lesz ez, lesz is rá igény,mert mióta is megy a rinya a 4 col alatti készülékek miatt. Tessék itt van,lehet vinni. Az ár más kérdés,lesz akinek megéri(bár ha itthon is 76e lenne,akkor ütne,MI5 114-125e között van). A B20 meg max a 4G miatt szívás,de ott a 3G,ami azért nem rossz......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
<Adamsky>
nagyúr
"Na és persze a legfontosabb ..."
+1
Na, ja! Egyik szeme sír, másik nevet. A Mi2s-ről szívesen váltanék én is valami ilyesmire, de megfogadtam, hogy amíg nincs B20, addig nekem a Xiaomi kiesik.(#1) Takumaru6969
Szerinted mi nagyobb meló (több költség)? Egy 4,3" kijelző alá betenni ugyanazt a hw.-t mint 5-5,5" alá, vagy fordítva? -
kelly416
veterán
válasz Takumaru6969 #20 üzenetére
Az a Sony meg a HTC reszortja droidos fronton.
-
moleculez
veterán
S820 egy HD kijelzővel milyen bechmarkot hoz majd, mehet rá a fapfap.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
kelly416
veterán
Emberek! Nekem egy Z2-m van és pici a kezem már csak a magasságomból adódóan is, de kb ugyanígy tudom megfogni, mint ahogy ezt az állítólag 4,3-as telót tartják. Biztos, hogy nem jóval nagyobb? Nem hinném, hogy gyerek-kézben van.
-
szabyka95
őstag
válasz Takumaru6969 #5 üzenetére
remelem overclockolva jon a proci
-
L4mie
veterán
Nagy kérdés az anyag és összeszerelési minőség, infta, kamera, akkumlátor mekkora benne, 32/64?
+hozzánk milyen áron jut ergo ibouygou spemall etc. milyen áron fogják hozni.
ha gyorsan kidobja a sájomí és nem b*lf*szkodja el mint a mi5-nél tette /epic facepalm/ lehet kipróbálnám[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
DjFlanker
aktív tag
Legyen igaz lécci, nekem ilyen kell
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
Magnum_
nagyúr
B20 hsz volt mar?
I humbly and respectfully decline™
-
janeszgol
félisten
válasz Takumaru6969 #11 üzenetére
Ma már alig vagy egyáltalán nincs olyan árkategória, ahol az új telefonok árainál ne találnék sokkal jobb ajánlatot. De ez a telefon ennyit megér, legalábbis papíron.
[ Szerkesztve ]
-
Takumaru6969
tag
Ennyi pénzért jobb telefont kap az ember... Jó persze kikell elégíteni ezt a réteget is, hisz rétegtelefon lesz ez is!
-
Wesder
félisten
Nem értem miért is problémàztok az àron... Ha tényleg ilyen lesz és ennyiért akkor BB mert NINCS konkurenciàja.
-
janeszgol
félisten
Elég későn jöttek rá. Mennyi idő is kellett ehhez? Csak azért nem írok két évet (mert kb annyi), mert az iPhone 5s kapható volt eddig.
-
Örni
senior tag
válasz Takumaru6969 #3 üzenetére
Tetszik is, de az ára nem
Egyébként kíváncsi leszek, hogy a Sony pont most fogja-e abbahagyni a compact sorozatát, hogy divatba jön majd a többi gyártónál
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
L4mie
veterán
Csúcs hardverrel az összes Xaiomi 3-4-500 dolláros árral indult.
Ja persze Doogee-t kapsz 25000 ért meg Redmit is kapsz 30-40 ért,
mi4i 250 el indult a mi4c meg 320 al, ez se különbözik ezektől az induló áraktól.
De persze azokban nem az aktuális csúcs SoC volt, ebben meg az van, de mutass egy 820 ast olcsóbban 5" vagy alatta, mert éppen cserén gondolkozom, és tényleg érdekelne.Sírni mindig lehet, MEGELŐGEZEM, jajj miért nem 4.5", miért nem 4GB ram, miért ez, miért nem az:
Na és persze a legfontosabb:
[link][ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
szabyka95
őstag
snapi 820 + HD ? az igen
-
Örni
senior tag
Whaooo! Végre egy telefon amit megvennék. Jobban örülnék egy 4.6"-osnak, de ez sem rossz. Lehetne Snapi 650-es variánsa is, olcsóbban.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Takumaru6969
tag
Ki lesznek elégítve azok, akiknek 5" alatti telefon kell! + bika hardver, ehhez elég a sima HD felbontás, hisz csak 4,3" De az ára... kezd a nagyokhoz felnőni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Apple asztali gépek
- Vallás
- Külpolitika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Napelem
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest