- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Arra a nagyon sokat fizetos reszre csak azert reagaltam, mert alapbol nem allta meg a helyet - a Google pont azert csabito, mert egyreszt nem kerul sokba, masreszt meg, mint mondtam, a legtobb ceg eleve nem tud nagyon sokat fizetni az adatbiztonsagert, mert nincs mibol.
"Az adatok biztonsága meg nem egy a kockázati tényezők közül hanem a legfontosabb szempont."
Ezen lehetne vitatkozni, de nem fogok
- azt mondtam, hogy az adatbiztonsagnal az csak egy kockazati tenyezo a sok kozul, hogy kulso cegre bizzuk az adatokat. Az alapjan, amit lattam, pl. a legtobb magyar ugyvedi iroda sokkal nagyobb biztonsagban tudhatna az adatait a Google-nel, mint a sajat gepeiken.
-
dabadab
titán
"Ha annyira sok pénzt akar egy cég fordítani ilyesmire akkor az nem a guglira fog költeni hanem üzemeltet egy saját rendszert megfelelő biztosítással."
Ez a cegek kb 1%-a, vagy annyi se. A tobbinek azert eleg vonzo az, hogy fejenkent 50 dollarert olyan megbizhatosagu rendszert kap, amit akkor se tudna osszehozni, ha belerokkanna az IT koltsegekbe.
"A cégek számára fontos információkat meg eleve marhaság egy a világ másik végén levő akármilyen cégre bízni."
Vagy nem. Ez is csak egy kockazati tenyezo a sok kozul, merlegelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- MÁV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged