- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meantisz
csendes tag
Sziasztok!
Én nemrég küldtem vissza KÍNÁBA!!! a telefont garanciális szervízelésre. Még kb. most ért oda, majd mesélek mit szólnak ahhoz, hogy nem töltődik.
-
meantisz
csendes tag
Nah, itt az én kis saját pro/kontra listám:
Pro:
- Ha már érzékel az ujjlenyomat olvasó, akkor nagyon gyors
- Az értesítési sáv lehúzása és eltüntetése kiválóan működik a képernyő feletti legyezéssel
- A Smart Gesture kiválóan működik, mivel nem gyári Launcher-t használok, így abban nem tudtam kipróbálni a lapozástKontra:
- Automatikus fényerőszabályzó lassan reagál feloldás után
- Értesítési sávból indítható zseblámpa ki-be kapcsolgat (frissítés elvileg megoldotta)
- Ujjlenyomat érzékelő nem mindig old fel elsőre (ha többször készítek ujjlenyomatot ugyanarról az ujjról, akkor már hibátlan)
- Magyar nyelvi fordítás kb. 60%, sok helyen nem magyar a rendszer
- Smart Window View: Gyári kivágott toknál becsukva csak analóg óra van számok nélkül, és nem mindig egyértelmű, hogy mennyi az idő, digitális óra beállítási lehetőség nincs.
- Game mód nekem nem működött, nem rejtette el a menü gombokat, csak ha saját magam kézzel csináltam a játék indítása előtt
- Érzésem szerint az akkumulátor teljesítménye nem valós, 1 nap alatt simán lemeríthető, pedig nem is játszottam rajta (2 sim-kártya használat esetén)
- A töltési idő érzésre jóval hoszabb a gyárilag megadottaknál (Note 4-el összehasonlítva ég és föld a Note 4 javára) -
meantisz
csendes tag
Sziasztok!
A tesztben szereplő telefon az enyém, kérdezzetek nyugodtan, bár még a szerkesztőségben van, nem kaptam vissza, de amire tudok válaszolok szívesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest