Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Na megérkezett a teló.
Ami meglepett, hogy milyen masszív! Hát nagyon!! Doogee F5 van nekem, azt dicsérték, hogy mennyire egyben van, de ez még annál is összerakottabb.
Mondjuk súlyán is érezni, hogy nincs kispórolva az anyag, ez barátnőmnek nem tudom mennyire fekszik majd.
Az ujjlenyomat olvasó elég lassú néha és annyira nem is érzékeny, szóval magabiztosan kell rátapintani, de működik (ahogy írták is, több mintát érdemes elmenteni a "fő" ujjra, de ez F5 ömön is így van).
A telefon nagyon fluid, most amíg csak állítgattam felfedezgettem pici röccenést sem tapasztaltam, a Freeme "OS" kimondottan tetszik, saját telómra is leszedtem a lunchert, mert túl sokat nem tud, de amit én szeretek (duplakoppos zárolás, bhonnan lefelé swipolással nyitja értesítő sávot) tudja...biztos van még luncher ami ezeket tudja, de lusta vagyok keresgetni.
GPS megy.
Kamera nem vmi toppos, de az F5 ben is ócska, úgy gondolom ennyiért kb ezt is lehet elvárni.
Majd még telepítgetek ezt azt és nyomigálom,de egyelőre pozitívan csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fémház, 2 gigabájt RAM, ujjlenyomat-olvasó, Android 6.0 és kedvező ár: a 3G-s M5 sokat ígér, és amikor nem teljesít, emlékeztetni kell magunkat: kb. 20 ezer forintból ideér.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Xbox One
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest