Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

Na megérkezett a teló.

Ami meglepett, hogy milyen masszív! Hát nagyon!! Doogee F5 van nekem, azt dicsérték, hogy mennyire egyben van, de ez még annál is összerakottabb. :) Mondjuk súlyán is érezni, hogy nincs kispórolva az anyag, ez barátnőmnek nem tudom mennyire fekszik majd.

Az ujjlenyomat olvasó elég lassú néha és annyira nem is érzékeny, szóval magabiztosan kell rátapintani, de működik (ahogy írták is, több mintát érdemes elmenteni a "fő" ujjra, de ez F5 ömön is így van).

A telefon nagyon fluid, most amíg csak állítgattam felfedezgettem pici röccenést sem tapasztaltam, a Freeme "OS" kimondottan tetszik, saját telómra is leszedtem a lunchert, mert túl sokat nem tud, de amit én szeretek (duplakoppos zárolás, bhonnan lefelé swipolással nyitja értesítő sávot) tudja...biztos van még luncher ami ezeket tudja, de lusta vagyok keresgetni. :DDD

GPS megy.

Kamera nem vmi toppos, de az F5 ben is ócska, úgy gondolom ennyiért kb ezt is lehet elvárni.

Majd még telepítgetek ezt azt és nyomigálom,de egyelőre pozitívan csalódtam.

Új hozzászólás Aktív témák