- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Maverick14 #53 üzenetére
Nem csak.
-
bzoley
veterán
válasz
Maverick14 #47 üzenetére
Nyolc napra van állítva az xmltv, 92 csatival(tehát kicsit szűrve), így kb. 40perc. Azt nem tudom, mivel tudnám lassítani a letöltést, de idő az lenne rá, asszem este kilenckor indul a letöltés, és csak hajnali öt körül az MC konvert, és az upload.
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Sok esetben még az ennél egyszerűbb dolgokkal sincs tisztában az érdeklődő, így talán nem is olyan nagy tragédia. A zárójeles említés talán elfért volna.
A Leadtek "látványosan" nem foglalkozik Linux driverekkel. Ennek megoldása fakultatív.
You can find the Linux drivers here :
LinuxTVWiki
V4LWiki
And you can find the applicaitons here
Current status -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
Flashcash #21 üzenetére
Igen, ismerős a probléma. Már két évvel ezelőtt is volt róla szó. Az álláspont akkor az volt, hogy a funkciót ugyan nem nehéz beépíteni, viszont a szinkron megtartását megoldani annál nagyobb gondot okoz. Akkor kaptam egy tesztdrivert, külső programmal tudtam csak hangot csiholni belőle, de a kártya, és a funkció működött. Aztán nem is eröltettem tovább. Végülis nincs is azzal a kábellel semmi gond, csak könnyű témát ad a fikázásra(lásd: másik topic).
-
bzoley
veterán
Ne kötözködj, mert beírok a topicodba(ha megvan még)
Hurrá, volt PCIa, de azon kívül semmi más. És az, hogy "nyomják", és az, hogy használható, nem ugyanaz. "segítsetek, nem jó a felvétel, elcsúszik a hang".
Most is csak azért "fáradoznak", mert sokaknak problámát jelent beállítani a megfelelő bemenetet, főleg mióta a Vista-ban is jól elintézték ezt a rész.
Amúgy ahogy daa-raa is említette asszem, a kábeles megoldás is tökéletesen megfelelő lenne, ahogy eddig is megfelelt, minőség szempontjából talán jobb is, a szinkront nézve meg pláne. Én sem nyúltam volna hozzá, ha nem X-Fi-t használnék Vista-val. Akkor talán működne is rendesen minden, ahogy régen.
Annyi előnye talán van, hogy bolondbiztos, nem igényel beállítást. De ennyi. -
bzoley
veterán
Köszi a jókívánságokat! Ahogy már korábban is említettem, attól függetlenül, hogy ugyan nem sikerültek rosszabbra, mint az elődeik(Expert, PVR2000), szerintem csak "szükségmegoldás" volt, hogy PCIe-n is legyen valami. Ha vártak volna még egy kicsit, akkor talán fel tudták volna használni a CX23887, vagy CX23888 chip-ek valamelyikét. Igazi újdonságot talán az NXP-s kártyák mutatnak majd, minőségük egyelőre kérdéses.
Rover623:
Ha már ennyit fáradtál, valami értelmeset ís írhattál volna.daa-raa:
A PVR3000 egy ideig még nálam is csúcsmodell lesz. Talán a DVR3100 H odaérhetett volna mellé, ha a Conexant nem cseszi el a dolgot a 3D Y/C-vel.Zotya84:
Várj még azzal az utóddal szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest