- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #23 üzenetére
Hát, csak annyi kellett, hogy leüljek játszani
Nem sorozatozni, filmezni, fórumozni, videózni és hasonlók. Így elég jól lehet haladni
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #20 üzenetére
Ó, ez nem gond, az FF 13 története olyan, mint amilyennek az adóbevállast tervezték, elfér egy söralátéten.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #17 üzenetére
Úgy, valami műkönnyet tanácsolt a doktornő. Jövő hétre lehet veszek is egyet. Most hétvégén úgyis kirándulunk, nem lesz semmi digitális időtöltés
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #15 üzenetére
Idén változott picit a munkaköröm is, amivel több monitor előtti munkaidő tartozik, talán ez is hozzájárul, hogy jobban lefárad a szemem a nap végére.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13 üzenetére
Nekem most egyelőre ez ennyi. Valamiért, ha hosszabb ideig közelre fókuszálok (kéztávolság), akkor a jobb szemem megfájdul, minha valami nyomná és általában csak reggelre, alvás után múlik el. Voltam vele szemdokinál, teljes kivizsgáláson, de nem talált semmi elváltozást rövidlátásomon kívül, szóval nem tudom mi lehet. Szóval egyelőre a kézikonzolozás pihenőn van, olvasni is csak napfényben szoktam az utóbbi időben (plussz a metrón).
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #7 üzenetére
Ha jól tudom akkor az Alienware-ben pont az a lényeg, hogy a CPU és a videókártya cseréhető benne, igaz drágább, mint a társai, de emiatt időtállóbb.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5 üzenetére
Steam? Jó kérdés.
Ahhoz először is kellene egy erősebb laptop. Kickstarteren befizettem jópár játékra a kampány során (Divinity, Wasteland 2, Satellite Reign, Pillars of Eternity), melyek nem igazán futnak jól a mostani gépemen, de ott víritanak a Steam könyvtáramban. 10-15 fps-sel pedig sajna nem túl élvezetes ilyeneket játszani. WoW alap részletességgel 20-30 fps-sel megy, csapatban inkább 20, ami szintén néha már a játékélmény rovására megy.
A gamer laptop kategóriával az volt a gondom, hogy 17-18 inch-es gépek, az nekem meg túl nagy. A mostani CES-en viszont az Alienware bemutatto egy 15 inches laptopot, ami elég jónak tűnik ahhoz, hogy a fent említett játékokat elvigye, ha nem is ultra beállításokkal, de a mostani gépemnél nagyságrenddel jobban.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
Pont azért választottam ezeket, mert mind kicsit más (tematika, harcrendszer). Mindent megcsinálni ezekben is megvan 50-100 óra, de most nem ez a cél
Régen egy FF részbe simán beletettem 150 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest