- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #23 üzenetére
Hát, csak annyi kellett, hogy leüljek játszani
Nem sorozatozni, filmezni, fórumozni, videózni és hasonlók. Így elég jól lehet haladni
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Pokémon X óta nem fejeztem be játékot (sajnos kevés időm jut már rájuk), az Etrian Odyssey: Millennium girl-t tolom, főleg mikor hajnalban a buszra várok. Egyszer újrakezdtem, mert máshogy akartam a skill-pontokat kiosztogatni, de egyébként elvagyok vele. A Xenoblade 3D és a Monster Hunter 4U még a fiókban hemperegnek, majd egyszer valamikor...
-
ldave
félisten
Bár nem így volt a terv, de azért végül is ide tartozik
Befejezve:
- Final Fantasy XIII (~50 óra)
- Final Fantasy XIII-2 (~40 óra)
- Steins;Gate (~60 óra) -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #20 üzenetére
Ó, ez nem gond, az FF 13 története olyan, mint amilyennek az adóbevállast tervezték, elfér egy söralátéten.
-
ldave
félisten
No, tegnap a Big in Japan csapat segítségével 2 év után haladást értem el az FF XII-ban
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #17 üzenetére
Úgy, valami műkönnyet tanácsolt a doktornő. Jövő hétre lehet veszek is egyet. Most hétvégén úgyis kirándulunk, nem lesz semmi digitális időtöltés
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Így utólag belegondolva ez a fájdalom lehet szemszárazság is. Ha sokat koncentrálja az ember a figyelmét valamire (jelesül mondjuk egy monitorra), akkor 'elfelejt' pislogni. A ritkább pislogástól pedig hajlamos kiszáradni a szemlencse, ami néha velem is előfordul. Reggel ilyen gondja nincs az embernek, mert alvás közben csukva van a szemünk, de a következő nap megint kiszáradhat. Nem mondott a doki erre vonatkozólag sem semmit? Lehet, hogy egy szemcsepptől jobban éreznéd magad.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #15 üzenetére
Idén változott picit a munkaköröm is, amivel több monitor előtti munkaidő tartozik, talán ez is hozzájárul, hogy jobban lefárad a szemem a nap végére.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13 üzenetére
Nekem most egyelőre ez ennyi. Valamiért, ha hosszabb ideig közelre fókuszálok (kéztávolság), akkor a jobb szemem megfájdul, minha valami nyomná és általában csak reggelre, alvás után múlik el. Voltam vele szemdokinál, teljes kivizsgáláson, de nem talált semmi elváltozást rövidlátásomon kívül, szóval nem tudom mi lehet. Szóval egyelőre a kézikonzolozás pihenőn van, olvasni is csak napfényben szoktam az utóbbi időben (plussz a metrón).
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Lett valami a hangzatos tervekből?
Én végigjátszottam a Pokémon X-et, így elfogytak a kijátszásra váró 3DS játékok egyelőre. A Zelda-sorozatot szeretném idén továbbvinni, majd igyekszem rá időt szakítani.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #7 üzenetére
Ha jól tudom akkor az Alienware-ben pont az a lényeg, hogy a CPU és a videókártya cseréhető benne, igaz drágább, mint a társai, de emiatt időtállóbb.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5 üzenetére
Steam? Jó kérdés.
Ahhoz először is kellene egy erősebb laptop. Kickstarteren befizettem jópár játékra a kampány során (Divinity, Wasteland 2, Satellite Reign, Pillars of Eternity), melyek nem igazán futnak jól a mostani gépemen, de ott víritanak a Steam könyvtáramban. 10-15 fps-sel pedig sajna nem túl élvezetes ilyeneket játszani. WoW alap részletességgel 20-30 fps-sel megy, csapatban inkább 20, ami szintén néha már a játékélmény rovására megy.
A gamer laptop kategóriával az volt a gondom, hogy 17-18 inch-es gépek, az nekem meg túl nagy. A mostani CES-en viszont az Alienware bemutatto egy 15 inches laptopot, ami elég jónak tűnik ahhoz, hogy a fent említett játékokat elvigye, ha nem is ultra beállításokkal, de a mostani gépemnél nagyságrenddel jobban.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
És melyik lesz a Steam-es játékok éve(i)?
-
adalbert1
veterán
Számomra 2015 a backlog csökkentésének az éve lesz remélhetőleg, tervezem a PS3-Xbox360 vonal teljes kinullázását (oké, ez kicsit irreális elvárás, de talán legalább részben összejön
).
-
boost
veterán
Ez jó terv. Nálam az idei terv, hogy kevés játékot, de alaposan. Sajnos utóbbi ido"ben rákaptam, a gyorsan tolom, csak amit muszáj, hogy elobb végigvigyem, hogy elobb jöhessen az új cím stílusra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
Pont azért választottam ezeket, mert mind kicsit más (tematika, harcrendszer). Mindent megcsinálni ezekben is megvan 50-100 óra, de most nem ez a cél
Régen egy FF részbe simán beletettem 150 órát.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Harminc óra nekem a bemelegítés szokott lenni egy normálisabb RPG-ben, de azért hajrá.
Majd várjuk folyamatosan a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest