- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Szerintem az a fontos, hogy a szerzett tudást hogyan tudja valaki felhasználni, nem maga a lexikális tudás. Ezért is tolnám még tovább azt a 70:30-t úgy 90:10-re egy ilyen tesztben. Főleg ha össze akarjuk mérni az eredményeket különböző kultúrák/országok között. Feltételezem a mensa készít ilyen statisztikát.
Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy a műveltség, olvasottság, tájékozottság nem fontos, csak szerintem nincs olyan szoros összefüggés az intelligencia és közöttük.
kisza25
Nem tudom, hogy hol, de én azt olvastam, hogy az intelligencia nem állandó. Én hiszek abban, hogy ki tudjuk tolni a határainkat. (Persze nem a végtelenségig, de ha elfogadok egy határt, akkor az ha valós, ha nem, valósnak fogom megélni. Mindig lehet jobban teljesíteni.)
Én utoljára sorozáson töltöttem ki IQ tesztet, akkor 110+ jött ki. A pszichológus hölgy utána azt mondta, hogy szerinte magasabb, csak nem nagyon figyeltem, mert az elején egyszerűbbekből rontottam, a nehezebbeket meg jól megcsináltam. (Igazából tényleg nem érdekelt az egész sorozás, 18 éves voltam
)
A mostani "125 feletti" lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tudományos Pandémia Klub
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Synology NAS
- Yettel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)