Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxentius
üzenetére
úgy néz ki, hogy az újabb modellekkel nem lesz ilyen probléma, futószalagon akarják nyomni az újabb firmware verziókat, de lagalábbis a problémákat gyorsan javítják új verzió képében, ez magukhoz képest haladás, sőt...
a nem csúcskatória meg - jellemzően - más gyártónál is mostoha, de ebben is előre lépni látszik a sony.
az üzletpolitika eleve nem engedi, hogy minden régebbi és gyengébb telefon azonnal megkapjon minden frissítést, és ez részint így is marad! -
beccyboy
aktív tag
válasz
Maxentius
üzenetére
Az a baj, h az Advance-n 4.1 alatt pont a UI laggol. Szóval nem igazán tudjuk kiélvezni a Project Buttert. Persze vannak megoldások, de pl az is durva, h a tárcsázót nem tartja a memóriában, szóval kb 5 mp mire belép. Végülis nem telefonálni akarunk
Ja és a fényképező is be tud akadni rendesen. Szóval jó a JB, de nem megváltás. -
Frozzy
őstag
válasz
Maxentius
üzenetére
nova helyett apexet raktam fel (ami elvileg gyengébb telefonokra még jobb is mint a nova) na még így is nagyon súrolja azt a határt, hogy tűrhető. barátnőm nagyon meg bánta szegény :S
de egyébként, hogy valamit mondjak "témába vágva" az android 4.2-ről.. sokat addig ne várjunk míg a nagy telefonok is nyögve nyelősen kapják meg. jött 1 hónapja egy 4.2.1 izraeli verza S3-ra azóta se híre se hamva.. szóval enyit erről

-
Frozzy
őstag
válasz
Maxentius
üzenetére
tudom láttam azért írtam neked ezeket. én próbáltam valami használható dolgot tenni rá.. de magyarán szólva "semmi" sincs rá.. gyári rendszert "tuningolgattam" dehát kész vicc az fps lagg a beállításokban meg ilyenek. egy ilyen hardware nem ilyet kellene produkáljon.. ha van is arra a telefonra értelmes cucc a zárt BL miatt fel se lehet rakni.. gyárilag meg úgy szar ahogy van :S
-
Frozzy
őstag
válasz
Maxentius
üzenetére
hát figyelj. barátnőmnek XPERIA P-je van. kb ugyan az a hardware mint egy sgs3 mini.. a P-t úgy elb@szták ahogy csak lehetett.. egy okádék az egész ICS rá.. a GB-ről ne is beszéljünk. nekem sony volt az S3 előtt. de soha a büdös életbe többet sony-t nem veszek és barátnőm sem

-
törölt tag
válasz
Maxentius
üzenetére
Nekem a januári JB van fent, teljesen stock és meg vagyok vele elégedve. Bugokkal nem találkoztam, inkább A launcher akad meg,(néha csak kicsit, néha jobban) ha a háttérben valami a procit pörgeti.
Ami bug: Youtube vagy 720p videó esetén ritkán (nekem 2 hetente max 1-2 alkalommal) elkezd szaggatni, és ha nem lépek ki időben lehet az akksit is kivenni, mert elég lassan tér magához, de ez nem zavaró, mivel tényleg nagyon ritkán van.
Többel nem találkoztam.Szerk: A másik 3 jb ami azóta kijött,(változás nélkül) mind laggol stock kernellel, custom kernellel pedig jóval rövidebb az üzemidő.. De valakinél ez a probléma nem áll fenn..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)