- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
válasz
#86973952 #59 üzenetére
Miért szükséges ez a fölényeskedő "átlagfelhasználós" duma? Régen amíg volt rá időm, sokat ROM-oltam a telefonjaimat, HTC Sensation XE / HTC One X / Galaxy S3, S4 időkben. Azóta viszont se időm, se kedvem nincs ilyesmihez. De úgy gondolom, hogy egy ilyen értékű telefonnál ne a felhasználónak kelljen már ROM újratelepítéssel, meg hasonlókkal szórakoznia...
-
domos
senior tag
válasz
#86973952 #46 üzenetére
Most komolyan magyarázkodnom kell? A készüléket a Vodafone-tól vettem, sosem volt dobálva, törve, stb. Mint minden más eszközömre, erre is vigyázok, az első naptól kezdve tokban van. Factory reset természetesen volt, de köszönöm hogy hülyének nézel. A szerviz sem cserélt volna benne feleslegesen alkatrészt szvsz...
-
domos
senior tag
Megvettem a Note 8-at amikor kijött, brutális csalódás. Lassú, akad, bezárja az appokat, akku alig bír valamit, nettó használhatatlan. A 8.0-s frissítést meg simán megölte a teljes szenzorszigetet, szervizeltetni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged