- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Ilyen, mikor a menedzsment diadalmaskodik a mérnökség felett.
-
Puma K
nagyúr
Az, hogy egyes embereknek nincs elég pénzük megvenni a jobbat (persze nézőpont kérdése mi a jobb) és az ő jelenlegi kártyájuk ára csökken a használt piacon, mert a jelenlegi paletta adott tagja új konkurenciát kap és az a leginkább jellemző (AMD-re), hogy ár csökkentéssel tud leginkább operálni az bizony néha butaságok irkálásában nyilvánul meg (leginkább fujj nVidia, k*cs*g nVidia, nVidia nem fejleszt csak átnevez, stb...stb).
-
LGLuke
őstag
Ez akkor nem lenne félrevezető, ha kiszornák a régieket, és utána már csak újabbat lehetne kapni. Viszont a használt piacon később akkor is okozna fejfájást, hogy na most melyik verziót veszed, de ekkor már a gyártó nem hibáztatható.
Az viszont valóban nem túl szimpatikus húzás, hogy a beragadt árukészletet is az új reklámja miatt fogják elkapkodni, és igen sokan húzhatják majd a szájukat, hogy nem a tesztekben mért fps-eket kapják otthon, mivel véletlenül a régebbi verziót kapták meg.
-
Zso2
őstag
-
banhammer
veterán
Kiváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz gyorsabb az új GTX 560 Ti, mint a régi.
-
- = Zk = -
félisten
lesz.rom, hogy lesz-e itthon kapható, vagy sem, a lényeg, hogy lenyomja-é a 2GB-s 6950 árát idehaza...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ezt a gyakorlatot régóta büntetni kellene már. Ez egyszerű átb@szás kéremszépen!
-
sh4d0w
félisten
Tehát tulképpen a jól bevált "átverjük a vásárlót" elv érvényesül ismét az nV-nél...
-
antikomcsi
veterán
Végre!!!
Már annyira kellene nekem egy ilyen 560 Ti Nyú edésün, mint egy falat kenyér.
Ezek baromira ráérnek, hogy még ilyenre is van idejük, irigylem Őket.
-
sampe
aktív tag
válasz
bitblueduck #26 üzenetére
elvileg kisebb csíkszélességen fogják gyártani, sok helyen írták, hogy kevesebb fogyasztás, sokkal jobb teljesítmény mellett, ezért várok bizakodva
az 5770 lassan megérik a váltásra
-
bitblueduck
senior tag
-
sampe
aktív tag
A gtx 6xx, és az amd hd7xxx sorozatról mikor lesz valami érdemleges információ? mert szeretném megvárni a megjelenést nem ilyen raktársöpréses, selejtchipes, szemét vga-t venni
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha tudnád, hogy miket kapok meg e-mailen nem regisztrált emberektől. Itt még fórumon belül nagyon laza a helyzet. Pont tegnap este kaptam egy oltást ezért a hírért: [link] - pedig úgy-ahogy finoman fogalmaztam meg, hogy 2 GB ezen a kártyán lehúzás, picit tereltem a népet az 1 GB felé. De ettől még én vagyok a szenyó, mert megkérdőjelezem a HIS döntését, mert a HIS tuti tudja, hogy mennyi kell egy ilyen kártyára.
Nem akarok itt okoskodni, de 2 GB belépő szintre bullshit, ennek mindig véleményt fogok adni. [link] - ez a véleményem amúgy (szarkazmus on módban), csak én ezt mégsem írhatom hírbe.
Ennek a kártyának az értelmét nem kérdőjelezem meg, de az elnevezést nagyon. Miért kell az embereket összezavarni két azonos nevű, de esetenként teljesen eltérő teljesítményű kártyával? Ez számomra büdös.Árva szót nem szólnák, ha GTX 565 lenne a neve, ami jól megkülönböztethető.
-
Rayyy
senior tag
Avass már be légyszíves, hogy mi a speckó abban, ha te írsz envídiás cikket? Már többször olvastam itt, hogy kapod az arcodba emiatt... talán valami mérnök vagy az AMD-nél vagy ménem' tolerálják ezt a népek itt?
Vagy ez valami vallási dolog náluk? (PC - MAC; ATI - nVidia; Intel - áemdé) -
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért a 470-en GF100 volt, ezen meg GF110 van. Szerintem ez nem tekinthető átnevezésnek. Mondjuk alapból definiálni kellene az átnevezés fogalmát.
Tulajdonképpen ami szerintem annak tekinthető az a 8800 GT->9800 GT, vagy a Radeon HD 5700->6700. Voltak változások, de ölég szegényes mértékben.
-
dangerzone
addikt
Nagyszerű.
A vásárló majd biztosan részletes tájékoztatást kap, mi is van a dobozában.
Csak nehogy teljesen véletlenül a régi 560 TI-k ára is felmenjen az újéra.... -
Enton
addikt
válasz
Silentfrog #4 üzenetére
Ha azt nézzük, akkor ez átnevezés. 470-böl 560ti.
-
kpal
nagyúr
meg 1Nv kari
-
Xaels
félisten
És olyan játékban hol lesz ez ellenfél a 2GB-os 6950-nek ahol a VRAM mennyisége lehet fontos szempont? (Itt utalnék a BF3-ra ahol elég hamar képes elfogyni a VRAM sokak szerint)
-
gekkoXT
senior tag
Jelentkezem örök tesztelésre.
-
zapok
aktív tag
Nem akarok trollkodni, de már megint ki írt egy nVidiás cikket?...
-
peterm711
aktív tag
Raktársöprés...
-
shteer
titán
a gyártók már a megjelenés napjától kezdve maguk döntenek a minőségről, illetve a beállított paraméterekről
hajajj, lesznek itt olcsósított pcb-k és vrm-ek
a szrabbnál szrabb hűtőkről nem is beszélve
-
FRENK1988
veterán
válasz
matteo_szg #1 üzenetére
H-h nem?
-
LGLuke
őstag
2GB-os HD6950-et kell venni, és nincs ennyi bonyodalom.
-
ColoradoKid
csendes tag
válasz
Silentfrog #4 üzenetére
Jöhet az ebay
-
Silentfrog
veterán
Akkor sem értem én ezt az üzletpolitikát.Az ugyanolyat átnevezik,a változtatottat meg hagyják eredeti névvel /számmal/
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
matteo_szg #1 üzenetére
Nagyon helyes, nekünk nem kell tartani a zavartól.
Ez jó a vásárlóknak is.
-
fatallerror
addikt
ezt az utsó bekezdést nem értem
-
matteo_szg
őstag
Eddigi infók szerint Magyarországra nem jutnak ilyen kártyák....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest