- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Igen. Jelenlegi információk alapján.
Ez az információ pedig a cikkben található." A jelenlegi állás szerint két dolgot nem lehetne cserélni, az egyik a processzor, a másik pedig a kijelző. "
Mert ugye ez a fórum ennek a cikknek a fóruma. Ennek a cikknek a tartalma alapján fogalmaztam meg mondandóm.
Tudtommal ez még nem tilos. Sajnos kötekedni sem...Mihelyt cáfolat lesz, és mégis cserélhető lesz, máris megváltoztatom a véleményem.
Ellenben addig is - engedtessék meg nekem - fenntartom a véleményem, ha tetszik, ha nem.
(#53) weberzolee:
A fentiek rád is vonatkoznak.
Mivel van dolgom - és már nem hadakozok a MA forrásferdítéseivel -ha csak a hot-swap csere áll a háttérben, akkor finomítom mondandóm.Ebben az esetben jelezzétek a MA-nak, hülyeségeket irogat.
"Látom itt sokan write only -ban vannak. " - egyébként meg nem kell seggfejnek lenni. Főleg, ha megnéznéd mikor írtam a hozzászólásom, és arra mikor (mennyi idő után) reagáltam, amiben kioktató stílusban válaszolt a fórumtárs...
Tiszteletet, bakker.
-
mrlujoak
veterán
Miért kellene ahhoz a kezemben lennie, hogy jelenlegi információk alapján kijelenthessem, hogy szerintem félmegoldás lett...
Alapozom ezt arra, hogy nagyon sok esetben pont a kijelző és a processzor az a fő elem, ami miatt a sírás szokott menni a topikokban.
Ellenben a memória (mert ugye nem RAM-ról szól a hír) cseréje már így is megoldott, az akkué is (még nagyobbra is) akkor a fantázia - amit én is látok az arában - nem kicsit csorbul.
Viszont pont abban csorbul, amitől féltem is, hogy ez vajh' értelmes keretek között hogy lesz megvalósítható. Nos sehogy.
Nem tudok egy nagyobb kijelzőt, vagy erősebb procit venni, de tök jó, nagyobb tárhelyet igen. Amit most is.Remélem így már kielégít, miért is merészeltem én balga megalkotni a véleményem...
...mert ugye véleményt nem csak arról alkothatunk, amit megfogtunk, hiszen akkor senki sem mondhatná, de frankó az a Ferrari, vagy de gyönyörű a Himalája...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest