- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckie2
őstag
Van életed... és nem értél rá a fórumba beleolvasni... Csak 5x írtad le közben, hogy ez mennyire egy elfuserált koncepció...
ON: Ha PlayStore szerű áruházban lehet majd az alkatrészekhez hozzájutni, akkor valószínűleg a kis hazánkban se fogunk sok ilyen telefonnal találkozni.
-
weberzolee
aktív tag
ja értem, seggfej vagyok mert nem olvastad el az első 6 hozzászólást, és beírtál valamit amit előtted már mások kifejtettek, én meg meg mertem jegyezni, miután már 3 hozzászóláson keresztül ezen rugózol hogy ez így szar. persze ha SONY lenne nyilván elolvastad volna a hozzászólásokat, nehogy ne tudd már az első hsz -szel lereagálni a SONY haterek kommentjeit. Kettős mérce mi? idézek tőled:
Csak úgy mint te az első 6 kommenten, nyilván neki is van élete.
Szerintem tényleg menj aludni...csak hogy jobban tudj aludni, rühellem a SONY -t az X10 volt az első és utolsó telefonom tőlük
-
weberzolee
aktív tag
-
weberzolee
aktív tag
Látom itt sokan write only -ban vannak. Szó se volt arról, hogy nem lehet CPU -t és kijelzőt cserélni. A HOT-SWAP nem fog vonatkozni a CPU -ra és a kijelzőre, mint azt már többen írták. Kikapcsolva nyilván cserélhető, lévén eleve több méretű kijelzős váz lesz, miért ne vehetnél másikat? A minimál ár pedig low-end CPU -ra vonatkozik (WIKI), értelem szerűen vehetsz high-end verziót is. Sz@r a fordítás bárhonnan is vette át a MA.
androidpolice.com
"...Hot-Swapping All Modules Except For CPU And Screen..."engadget.com
"...the phone's battery will be hot-swappable; in other words, you can replace it without having to switch the phone off. Nifty trick, right? Well, the feature's apparently not limited to the device's battery. Project director Paul Eremenko has recently divulged in a keynote that you'll be able to swap the phone's other modules around, save for the CPU and display, even if you're in the middle of typing out a message or of a phone call..."A driverekről meg annyit, hogy fejlődik a világ, meglepődnétek, ha egy win-8 -as winyót bedobnátok egy másik gépbe. Simán működhet egy alap driverrel, a többit meg leveszi netről. Restart és kész. Biztos nem hülyék fejlesztik, hogy ilyenen elcsúsznának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest