- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Nekem meg pont a fizika hiányzik. Sosem értettem miért a felbontásra helyezték a hangsúlyt: hiába megy HD felbontásban vagy akár afölött a játék, ha a dolgok fizikája nincs a helyén. Nincs igazi súly, tömeg, erő, vagy visszahatás-érzet. Az animáció még mindig messze van az élethűtől, már ami pl az emberi mozgást illeti.
Egy mezei DVD felbontása töredéke a ma használt népszerűbb felbontásoknak, de az egész kép valahogy sokkal hihetőbb, vagy kellemesebb. És most nem csak a "normál" filmekre gondolok (az más tészta, tudom), de az egyszerű animációs alkotásokra is, és megint nem csak a legújabb számítúgép-generált csodákra (bár anno a Finaly Fantasy teljesen levett a lábamról), hanem olyan, immáron klasszikus alkotásokra mint a "Tűz és Jég", vagy akár egy mezei Tom&Jerry 1955-ből.
Arra akarok kilyukadni, hogy a fizika szerintem igenis fontos, sőt számomra (!) sokkal fontosabb mint a 60 millió szín vagy a sokezerszer*sokezerszer felbontás. Kicsit olyan megapixel érzésem van: növeljük a számokat hátha akkor jobban el lehet adni, holott egy jobb 2MP cucc simán kenterbe ver egy 8MP-es kompaktot.
Nem feltétlenül a Larrabee az egyetlen, vagy jó megoldás erre, de legalább reményt ad hogy valaki ezt is végre felveti (a PhysX engem finoman szólva sem nyűgözött le, pedig az elgondolás jó volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest