- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Az is bizonyos, hogy összetettebb általános mat. számításokban a Larrabee (akár csak a Cell) jobb lesz, mint egy papíron (peak FLOPS-ban) jóval gyorsabb GPU. Bár a Radeonok is eléggé jönnek felfelé ebben, de azért az mégsem CPU-s alapokon nyugszik.
ps. nem ítél el senki, ez egy véletlen.
De mindegy, ne erőltessük.
-
dezz
nagyúr
Azt azért leírhattad volna, hogy a #48-asban az "azzal" alatt konkrétan a PowerXcell 8i-et értetted (kisebb csíkszélességű változatait), vagy általánosan a Cell családot (pl. a későbbi 32 és mégtőbb SPE-s váltrozatokat). Ezzel nem beszállnál a vitába (ami inkább csak értelmetlen flame már), hanem rövidre zárnád azt a vonalat.
ps. ha én egy többféleképp értelmezhető megfogalmazással vitát szítanék, kötelességemnek érezném tisztázni a helyzetet. Főleg ha az egyik fél a személyeskedés felé viszi a dolgokat.
-
dezz
nagyúr
Én úgy látom, az az ásó a te kezedben van. Persze magaddal együtt engem is igyekszel elásni. Szánalmas. Nem lehetne inkább ezen alantas személyeskedés nélkül?
ps. annál mélyebbre szerintem én magamat nem tudom ásni, mint amikor te azt bizonygattad hasonló stílusban, hogy a többmagos, és főleg ebből többprocis rendszerek teljesítményének mérésére a sima SPEC tesztek valók -- az ugyanazon tesztek többszálas változatait tartalmazó SPEC_RATE helyett... Vagy pl. amikor azzal jöttél, hogy a korábbi európai PS3-ban full szoftveres a PS2 emuláció, és a 40GB-osban "még ezt is kihagyták", és az ezen tévedést (kultúráltan) taglaló hozzászólásaimra is hasonlóan reagáltál... Nem kellene már észrevenned azt a bizonyos gerendát?
-
dezz
nagyúr
Az általad idézett mondatban az "azzal" valószínűsíthetően nem a PowerXcell 8i-re vonatkozott (hiszen az csak egy Cell variáns a több közül), hanem általánosságban a Cell családra. Különben nagyrészt mindegy lenne, hogy milyen csíkszélesség. A puszta órajelbeli növekedés nem annyira meghatározó, mint a magszám erőteljes növelése, amire Balu77 is gondolhatott, hiszen szerepel a dolog az általa neked linkelt szövegben. Idézek:
"Earlier IBM said that with 45nm process technology it will be possible to create a more powerful Cell processor with two Power processor elements along with thirty two synergetic processor elements."
(Mindezt akár 6-7 GHz-cen, és 8 GHz-es XDR-rel...)
-
dezz
nagyúr
Ennek az összehasonlításnak nem sok értelme volt, hiszen kb. 4 év van köztük, és időközben az IBM sem pihen. 2 éven belül dupla órajelű, 32db SPE-s Cell várható. Emellett már a mostaninak is ~200 GB/s a belső busza, és a belső memóriával is gazdaságosabban bánik. (Hasonlóan ahhoz, ami a TeraScale-lel kapcsolatban elhangzott.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest