- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez így van. Igaz először csupán grafikus gyorsítóként kívánja a intel behozni a terméket, az általános célú gyorsítókártya szerepet is későbbre szánják, így egyenlőre az nvidia és az ati fő konkurrencia. Ált. matematikai számításokra jelen pillanat a legjobb megoldás a cell alapú "olcsó" kártya.
Az ati az úttörő, ahol először adtak lehetőséget általános célú gyorsításra vga-val. (grid projecthez (asszem a rosetta)). Középkategóriábn tuti amd is hozza ezt a kialakítást, de hogy high-end téren mikor rukkol ilyennel elő az még kérdéses. Az nvidianak meg most ez az egész para, nem tudnak még mit lépni ellene, de majd meglátjuk.
Korábban még olyan cikket is olvastam hogy a vga-k nagy számítási teljesítményét audio téren is fel lehetne használni. Elvégtére egy komolyabb studiómunkához kell a hatalmas számítás és erre valamilyen kezdeményezés indult is, de hogy hol tart, azt nem tudom.
Vélhetően 2009-ben csak a vga piacon száll majd ringbe a Larrabee, aztán 2010-ben jön a többi felhasználású terület, de addig pedig még sok víz fog lefolyni a Dunán és tuti más gyártó is bedob pár új szépséget. -
[OFF]Semmi vitát nem kívánok szítani, ha van valami infóm csupán megosztom. Hogy ki hogy veszi fel, abba már nem megyek bele.
84#: ártatlan vagyok ne ítéljenek el!
[/OFF]
No de moderáljuk magunkat és tényleg kanyarodjunk vissza az original témához. Nem szeretem a sok sarat.
No és akkor ami tényleg a témába is vág:
85#: a programozók csábíthatósága valószínüleg nem lessz gond, mert az intel nagyon jó compiler-eket, vagy talán a legjobbakat csinálja.
Ajánlanám végigolvasni az anandtech cikkét ebben a témában: [link] -
Raymond
titán
#48:
"Hasonlót már megcsináltak a cell-ben is és most az ibm az új kifejezetten 64-biten is rendesen muzsikáló cell változatot már nyomatja szerverekben."
= PoweXcell 8i
"És persze hozzá kell tennem hogy 65nm-en, szóval ha azzal is áttérnek 45nm-re illetve még kisebbre akkor leszek kiváncsi mennyire lessz majd az intel partiban vele."
Ez meg mindig ugyanaz a chip csak 45nm-en. Szoval mi is a problemad a #50-ben irt szamokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest