- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peldanak okaert: a nemet szoftver-mernoki es informatikai kultura a beka segge alatt van, van is fejvakaras emiatt rendesen. Sehol nincsenek sem a skandinav orszagokhoz, sem az USA-hoz, sem Angliahoz kepest. Az ipar meg gyartas tenyleg szuper szinvonalu, de IT-ben egy evtizeddel vannak a vilag elvonala mogott.
-
hallador
addikt
Na-Na nem általánosítottam, nem minden üzemeltető, hanem sokan. Csak pár cég ahol jártam állam közeli helyeken, komolytalan az egész.
Vannak kivételek, de ott nem csoport, meg osztályvezetők vannak, hanem Service Ownerek, és ezzel mindent el is mondtam...
PL egy AUDI HU méretű céget 10 ember üzemeltette 3 szakterületen, mondjuk nem konkrétumokat, csak megjelöléseket... WINTEL, VMware, TSM, DBA, Power... (Konkrétan nem az AUDI-ról van szó, nem írom le kiről természetesen... )
Na ezt egy magyar "Bank" esetében 50 - 60 ember.
Nem azért mert az AUDI méretű multinál kevesebb vas volt, vagy kisebb rendszerek, vagy kevesebb pénz... Hanem mert gondolkodtak..
Mindössze csak a folyamatok optimalizálása miatt...
Általánosítani nem lehet, és nem is cél és nem is tettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- PlayStation 4
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest