- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Belenéztem a videókba, egy rövid véleményt - építő jellegű kritikát - szeretnék írni.
A hang, talán ezen kéne javítani, mivel ez a legeslegfontosabb. Ha a nézők nem hallják rendesen a videódat, akkor valószínűleg hamar meg fogják unni. Szerintem ilyesféle videóknál a hang valamivel fontosabb, mint a kép, de utóbbival sokkal kevesebb probléma van. De gondolom idővel majd ez is csak jobb lesz.
A közösségi oldalakkal kapcsolatban: nem érdemes létrehozni különböző fiókokat, pl. Instagram, Twitter, etc., ha azt nem használod, és nincs rajta tartalom. Inkább először csak csinálj például egy Facebook oldalt, és oda töltögess fel; aztán ha később szeretnél "terjeszkedni", akkor jöjjenek az oldalak aprólékosan. Arra figyelj, hogy a követők rendszeres, friss tartalmat kaphassanak, mivel ellenkező esetben úgy gondolhatják, hogy "Minek kövessem, ha nem is posztol."
Nyelv: a videó végén vegyesen (nyelvi részt nézve) láttam a "Köszönöm, hogy megtekintetted!" és társai mondatokat. Fontos, hogy döntsd el: magyar, vagy angol nyelvű videókat szeretnél készíteni. Mert ha magyarul beszélsz ugye, akkor szerintem a szöveg is csak magyar legyen, de persze ez csak az én meglátásom.Sok sikert, így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged