- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
Greenebola #3 üzenetére
Köszi az infót, de én nem használok Ubuntut... Csak próbaképpen volt fent pár órát.
-
Greenebola
senior tag
Csak a fene egye meg tray ikont nem jelez nekem.
Ami még érdekes csak egyszer bírom elindítani a Felhasználói felületet utána ha leteszem hiába kattintok rá nem jön elő csak kijelentkezés vagy restart után.Van megoldás a problémára ugyebár ez unity alat történik ha nem szeretnénk ,hogy az unity launcherhez rakja a Nod ikont akkor tegyük a következőket.
terminal
sudo apt-get install dconf-tools
dconf-editor
desktop -> unity -> panel -> systray-whitelist, értéknek írd be, hogy ['all']így most már a panelon az értesítési területen fog megjelenni és nincs az a bug hogy ha kilépünk a Nodból akkor utána nem lehet előhozni a felhasználói felületét csak újraindítással.
-
BigManus
addikt
válasz
Greenebola #1 üzenetére
Igen, amikor feltettem kipróbálni az Ubuntu 11.04-et akkor én is belefutottam ebbe a hibába.
Üdv a Linux világában -
Greenebola
senior tag
Üdv!
Jól jött ez a kis leírásÁtváltottam Ubuntura végleg jobb a masinámnak
Én egy ilyet kaptam az arcomba telepítésnél "Please install the following files or packages: /usr/lib/gconv/UTF-16.so"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest