Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
Én másfél hete vettem egy twow booster v-t. Imádom. 84kg vagyok plusz 10 kilo a taskam. Atlag sima időben 36.7km/h ha meg szembeszél van úgy 30-33km/orával megy. 8.9km a munkahelyem otthonrol megyek gyalogos, autos es bicikliutat használva. Mivel autózom is elég rég óta tudom azt, mik azok a cselekedetek amitől a fejem verem a kormànyba és dühít. No pont ezeket így rolleresen már nem követem el. Szerintem ez egy jó alternatívája az autómentesítésre. Csak fel kell nőni hozzá is. Szóval nekem mint BP-i autósnak az a véleményem hogy van erre igény, csinàljuk és hátha terjed még jobban is. Nekem ez a közlekedési forma sokkal emberibb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a sokak által magasztalt, a Xiaomi megoldásánál kicsit olcsóbb elektromos rollert. A teszt nagy kérdése, hogy a kettő közül melyiket érdemes választani.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest