- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
6.1.1: ugyanúgy baromi gyorsan merült, többször kikapcsolt a telefonon, holott volt benne még jó pár százalék. (pl. 2G, egy hosszabb cikk olvasás, 1 órán keresztül és 2025%-ot merült)
6.1.2: így is gyorsan merült, 5 mail-frissítés + 3 perc net + 10 perc viber: 30-17%... nem lesz ez így jó.. -
Ricardo
titán
-
ferikek
aktív tag
Akkor ezért merült le a teló 3g hálózaton használat nélkül a nap végére + ezért akadozott a mobilnet... azt hittem h a t-mobile hálózata a xar uh már vittem volna szervizbe...
-
vinibali
őstag
nem értem, hogy lehet ilyen óriási bakit csinálni. vagy csak nekem tűnik annak?
saját hardverre kell egy szoftvert írni. és nincs még 428354732 féle iphone sem -
Gusztáv
addikt
Nálunk pont ma tiltották le az összes 6.1-et futtató eszközt a vállalati levelezésről, mert valami gond van vele
.
-
raub
tag
Én 6.1-el vettem...
Akkor eleve sz@r volt...? -
Ricardo
titán
Ez máshol is így van, de itt a fanyalgás azért megy, mert nincsenek a tulajok hozzászokva, hogy minden frissítésnél van valami hiba, amit csak a következő javít.
", de érthető is volt hiszem 3-4 telóra kell optimalizálni a rendszert "
Ez nagyon tetszik.
Folyamatosan ment az andriod szidása, hogy menyire gyenge, meg a frissítések menete,meg bla bla....Akkor valahogy mellékes volt hány gyártó, hány készülékéről, van szó, a hardveres sokszínűségről nem is beszélve. Szar a droid, és kész.
most viszont érthető, hiszen 3-4 telefonra nem egyszerű a dolog
A Jobs érában nem voltak ilyenek, így a tulajdonosok jogosan várják el, hogy most se legyen.
Ez visszalépés, és mint olyan nem tetszik az embereknek. Ennyi a lényeg.
-
hemaka
nagyúr
Hogy ezt az akku mizériát minden frissítéskor eljátszák...
-
Xero
nagyúr
Nálam 6.1-nél nem volt semmi probléma, de ment föl a 6.1.1. Itt sincs semmi gond.
-
imisomogyi
aktív tag
Azért szerintem Apple hanyatlás ide, eladások csökkenése oda.. Még mindig követendő példa, hogy akár egy 3 éves eszköz is megkaphatja a legújabb szoftvert.
Mindezek ellenére ez volt a minimum, hogy kijöttek egy ilyen frissítéssel. -
Pixa
aktív tag
válasz
Tigerclaw #30 üzenetére
Erre mondja az Apple, hogy Ők a hiba észlelésétől kezdve a legrövidebb idő alatt igyekeznek a felmerült problémát elhárítani. Hogy más probléma előáll, azért Ők előre is elnézést kérnek, amennyiben kapacitás lesz majd azt is javítják.
Levédettek már annyi szart, mint égen a csillag. Gyanítom a hibaüzenetekre is már van jogvédettségük...Meg ugye a legjobb védekezés ilyenkor az, hogy a készüléket nem megfelelően frissítetted és amiatt jött elő a hiba. GSM boltos garanciás dumák tömkelege közhelyekkel, aztán máris megnyerte az almácska a pert!
Fanyar valóság, hiányzik is belőle egy harapás...
-
Legalább kijavították,és nem kellett nekik erre várni minimum 1-2 hónapot .
-
Tigerclaw
nagyúr
Az alapvető probléma, hogy amíg a "hardverre" viszonylag jól körülhatárolt fogyasztóvédelmi környezet van kitalálva, addig a szoftverre szinte semmi, sőt mondhatni jelenleg pont a fogyasztó az akinek semmi joga sincs az általa megvásárolt szoftverrel, vagy a hardver szerves részét képező szoftverrel kapcsolatosan, ellenben kötelességei vannak. Erre kellene megtalálni a megoldást. Például ha a szoftver hibájából az eszközöm nem az elvárható módon működik, akár egy ilyen OS/firmware/sw upgrade esetén akkor legyen lehetőség visszatérni egy korábbi verzióra. Ez a szoftverek világában elég alapvető dolog, de az Apple ebben is különc, sajnos épp a fogyasztó kárára.
-
Pixa
aktív tag
Az esetleges hibás működés nem elegendő ok?
Például amikor a Windowst valami nyavalya éri akkor a visszaállítással még helyre lehet pofozni. Ezt bevezethetné nem egy gyártó a balesetek elkerülése érdekében! Pláne, hogy elméletileg már simán lehet Jailbreakelni jogilag. (Legalábbis valami hasonló hírek voltak nem rég...)
-
Blyan
félisten
válasz
Tigerclaw #27 üzenetére
Aha! Csak az indoklást kellene jól megfogalmazni. Mert mi mondja ki, hogy egy zárt, nem vásárolható mobil oprendszer esetén adottnak kell lennie a downgradelésnek.
(#29) Pixa
Nem elegendő ok. De alapvetően kb 1 napig lehet downgradelni a korábbira. Utána már nem írja alá az Apple.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egyébként semmi gond nem lenne, ha lenne lehetőség a downgrade-re. Nem bánnám ha valaki beperelné az Apple-t emiatt és a user választhatna, hogy melyik verziót akarja használni.
-
Pixa
aktív tag
válasz
CharlieDrop #24 üzenetére
Konkrét hibát nem tudnék megnevezni, de jó szokása az Applenek, hogy kidob egy frissítést akkor lehet majd az iTunest is frissíteni, majd újra az iOS-t, mert rájönnek valami galibára. A felhasználóknál pedig kérdéses, hogy miképp áll elő a hiba?! Lehet sehogy, lehet üzemidő csökkenés, etc.!
-
Blyan
félisten
válasz
CharlieDrop #21 üzenetére
Én most megnéztem, és az enyém simán visszakapcsolja a 3G-t, rögtön hogy bekapcsolva lett az adatforgalom.
-
Pixa
aktív tag
válasz
CharlieDrop #21 üzenetére
Lesz ott még több hiba is!
-
pr0bi
senior tag
Nekem feltűnt egyébként mindez, 6.1 update után alig találta meg a hálózatot és utána is voltak hasonló problémák, üzemidőről nem is beszélve. Ezt most felraktam rá, kiváncsi leszek..
-
Pixa
aktív tag
válasz
xperiasigi #14 üzenetére
Látom sikerült az iróniát felfogni...
-
N4ri87
senior tag
Flash mikor lesz???
Pedig az a "kritikus hiba"...
-
Blyan
félisten
Megint megy a feszültségkeltés. Mi történt? Kiadtak egy hibajavítást, erre megy a fanyalgás. Lehet én vagyok a hülye és nem értem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy az iPad 2 hogyan viselkedik a 6.1 és a 6.1.1 alatt?
-
Pixa
aktív tag
Szerencsétlen Jobs halála óta egyáltalán van valami amit jól csinálnak mobil terén?
-
sparc
tag
Iphone 4-re nem igazak ezek a problémák?
-
Mészi2
tag
Talán ha egy kicsit odafigyelnének.
-
PakoA
csendes tag
Legalább igyekeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest