- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #408 üzenetére
Tényleg, hd-sentinel-ről jut eszembe.. A free verzióval meg lehet oldani valahogy, hogy indításkor hébe-hóba ne figyelmeztessen, hogy ingyenes verziót használok? Jó oké tudom, hogy ez nekik "fontos", csak nekem elég az ingyenes verzió, és ez miatt néha ugye teljes képernyőn bejön a program, és visszaszámol 10mp-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát most nem tudom, hogy 1-2-nél.. Mondjuk tény, hogy nem túl sokan tettük ezt szóvá.
Csak pl. Nekem a hír olvasása után azonnal feltűnt, hogy akkor lehet, hogy ez okozza a hibát annál is.
Én is.
(#406) tjb007: Én azért hagytam 5 percen, mert 5 perc alatt, szinte biztos, hogy valamit csinál a vinyó, főként Vista/Win7 alatt. Ha mást nem, akkor dolgozik a superfetch.
De Én figyelem mostmár, asztalin mondhatni "stagnált" a vonal. Notin majd figyelem folyamatosan...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, /R után írta, amit írtam dőlttel, tehát, hogy "Idle3 Timer is enabled and set to 300 seconds. (5.0 minutes)."
Innentől figyelem, folyamatosan, ha drasztikusan nő az érték, akkor kikapcsolom.. De azért nem semmi, hogy majdnem 30-al nőtt az érték eddig, pedig szinte csak 2szer be- és kikapcsoltam a gépet...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hopp, nem raktam át IDE módba a vinyót, remélem az nem gáz.
Ettől függetlenül megcsinálta...
"Idle3 Timer is enabled and set to 300 seconds. (5.0 minutes)."
Innentől majd figyelem... De ezek szerint, akkor érintheti a Blue szériát is a hiba...
Sőt... Most megnéztem az értéket, 772... Most figyelni fogom majd, ha tovább nő drasztikusan, akkor letiltom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spidersoft #311 üzenetére
Superfetch az, ami állandóan tekeri a vinyót. (asszem), na meg az index-elés, bár ezt ki lehet kapcsolni, így csak a superfetch marad.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FLATRONW #287 üzenetére
Én ezt eleve kikapcsolom, windows telepítés után kapásból...
Viszont a Notebook vinyóm, az úgy kezdte, ahogy ráduktam USB-SATA adapterre, idle-ben már hallottam is, hogy kattog... Notiba betéve eddig nem hallottam, de tegnap, ahogy egész nap használtam a gépet, hallottam... Szóval, sanszos, hogy nem csak az említett széria érintett itt...
A kérdés az, előfordulhat, hogy a noti vinyó is ez miatt kattog? Viszont az asztaliban a WDC WD5000AADS-00S9B0 (465 GB) eddig nem kattog (kop-kop-kop). Smart képek a lenti/fenti hsz-ben. Felső az 500-as, az alsó a notivnyó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Asztali gépben 500-as Green van, azon akkor gondolom ajánlott megcsinálni.. Igaz? Vagyis, van itt akkor olyan, aki már megcsinálta?
Viszont, notiban Nekem van egy WD2500BEVT-22A23T0 (Scorpio-Blue) és idle-ben kicsit érdekes kattogó hangot hallat, használat közben semmi ilyesmi. Az akkor ettől lehet? És új a vinyó, nincs egy hetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Star Trek
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest