- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
eddig 3x sikerült.. 3 órát nembír ki, de az a furcsa, hogy alig pörgeti nekem fel a ventiket.. tehát lebírná hűteni de ostoba módon kb max 50%-os teljesitménnyel pörgeti a ventillátorokat fülre hagyatkozva.. igazán nyomathatna az acer egy biosfrissítést, amiben kicsit átszabják a ventikezelést.. vagy lehet h nemis melegszik túl csak valami baja van a notimnak? na majd felhivom aceréket..
-
DroneZ^
őstag
szerintetek nemlehet valahogy módosítani kicsit a ventillátorok sebességén? játékra adnék kicsit nagyobb teljesítményt nekik hogy sose melegedjen túl...
kár hogy az acer alapból nemfigyelt erre
-
DroneZ^
őstag
Viszont nemkaptam hozzá semmi DVD-t. Se Windows 7 DVD, se driverek... Ha újraszeretném rakni, akkor hogy gondolták, hogy lesz rajta windows?!
-
DroneZ^
őstag
életbe nem melegedne túl ilyen használat mellett. sztem még a venti se pörögne fel
csak maximum terhelésen térdre izzadva melegszik túl.
Annyira meg nincs sok negatív kritika ezen kívül. PH teszten pl azon kevés noti közé tartozik amelyik 1 negativ kritikát sem kapott a tesztben. a Konkurencia hasonlo árú notiai is felfőzhetőek...
-
DroneZ^
őstag
hát, nembir sok orát egy hardverigényes játékkal pl térden. legalább asztalra kell rakni hogy alulról is kapjon levegőt, de egy notihűtő megoldhatja a problémát.
mivel játszani aksiról nemfogok sosem, és térden sem (főleg fps-t játszom), ezért az asztalra nyugodtan vehetek egy notihűtőt... de valóban idegesítő. De hát térden sok noti szétfő ez köztudott.
-
DroneZ^
őstag
Kb egy óra játék után kikapcsol a noti. Vagy befagy. Gondolom túlmelegszik.... Akkor a tesztben hogy bírta nekik
-
DroneZ^
őstag
válasz
nemmind1_85 #210 üzenetére
Mától én is Acer Aspire 4820TG tulaj vagyok
Tapasztalatok:
Nekem is kattog a HDD kicsit, bár annyira nemzavar.
Kicsit lehetne masszívabb a billentyűzet. Mert ahogy gépelek, süllyed a gombbal együtt a billentyűzet is.
Képes voltam 10 órát kihozni az aksiból.... elméletileg. Azért az érdekes. Igaz csak a feléig mentem el, de addig is az Win7 kalkulációja szerint mértem és helyesnek tűnt. Bár igaz hogy a legminimálisabbra vettem a teljesítményt, és csak msn
Az alu fedlap és logó, dizájn gyönyörű.
Kár hogy nincs FireWire.
A kijelző jó hogy led-es, de képminőségben messze elmarad a sima MacBooktól is. (Az volt nekem előtte). Holott az is LED+TN. Fényerő rendben. Bevilágítás TN panelhez képest szintén rendben.
Játékban bivalyerős. 2x-es élsimítás mellett, szinte mindennel elboldogul.
Beépített hangszórókban nincs mély szinte egyáltalán, de ettől függetlenül tisztán szól. Térhangzásból is jónak mondható.
Nekem összességében nagyon tetszik!
Remélem nemlesz semmi gond vele.
Crysis2-ben elfog vérezni sajnos de ezvan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest