- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borono
csendes tag
A kijelzőt nem mondanám rosszabnak, mint más hasonló kategóriás gépek kijelzői. A legnagyobb probléma vele, hogy tükröződő a felületete, ami ugye ma nagy divat, de ebben a kategóriában elég ritka az olyan ami tükroződés mentes bevonattal rendelkezik. Ezt leszámítva kontraszban, szinekben, fényerőben sztem semmivel sem rosszabb mint a konkurencia gépei (a MAC-nél tényleg rosszabb, de az nem ez a kategória).
Én sehol sem olvastam, hogy kattogna a vinyó, emiatt nem is voltam rá kihegyezve eddig, de szerintem ha kattogna feltünt volna. Sőt szerintem hangosság téren nincs vele gond, ha nem játszol vele akkor az egész gép rohadt halk, ha játszol akkor erősebben bekapcsol a venti, de azért ezt a radeont hűteni kell.
Mellesleg korábban kérdezték páran a melegedést, kb 1 órát játszottam a Battlefield 2-vel a kijelző natív felbontásán magas textúra beállítások mellett, és így a proci és a memória is 80-85 fok között mozgott, ami bőven az elfogadható határon belül van, tekintve hogy elég vékony a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hisense LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő