Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
borono
csendes tag
A kijelzőt nem mondanám rosszabnak, mint más hasonló kategóriás gépek kijelzői. A legnagyobb probléma vele, hogy tükröződő a felületete, ami ugye ma nagy divat, de ebben a kategóriában elég ritka az olyan ami tükroződés mentes bevonattal rendelkezik. Ezt leszámítva kontraszban, szinekben, fényerőben sztem semmivel sem rosszabb mint a konkurencia gépei (a MAC-nél tényleg rosszabb, de az nem ez a kategória).
Én sehol sem olvastam, hogy kattogna a vinyó, emiatt nem is voltam rá kihegyezve eddig, de szerintem ha kattogna feltünt volna. Sőt szerintem hangosság téren nincs vele gond, ha nem játszol vele akkor az egész gép rohadt halk, ha játszol akkor erősebben bekapcsol a venti, de azért ezt a radeont hűteni kell.
Mellesleg korábban kérdezték páran a melegedést, kb 1 órát játszottam a Battlefield 2-vel a kijelző natív felbontásán magas textúra beállítások mellett, és így a proci és a memória is 80-85 fok között mozgott, ami bőven az elfogadható határon belül van, tekintve hogy elég vékony a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest