Új hozzászólás Aktív témák

• borono

csendes tag

válasz BWS #186 üzenetére

A kijelzőt nem mondanám rosszabnak, mint más hasonló kategóriás gépek kijelzői. A legnagyobb probléma vele, hogy tükröződő a felületete, ami ugye ma nagy divat, de ebben a kategóriában elég ritka az olyan ami tükroződés mentes bevonattal rendelkezik. Ezt leszámítva kontraszban, szinekben, fényerőben sztem semmivel sem rosszabb mint a konkurencia gépei (a MAC-nél tényleg rosszabb, de az nem ez a kategória).
    Én sehol sem olvastam, hogy kattogna a vinyó, emiatt nem is voltam rá kihegyezve eddig, de szerintem ha kattogna feltünt volna. Sőt szerintem hangosság téren nincs vele gond, ha nem játszol vele akkor az egész gép rohadt halk, ha játszol akkor erősebben bekapcsol a venti, de azért ezt a radeont hűteni kell.
    Mellesleg korábban kérdezték páran a melegedést, kb 1 órát játszottam a Battlefield 2-vel a kijelző natív felbontásán magas textúra beállítások mellett, és így a proci és a memória is 80-85 fok között mozgott, ami bőven az elfogadható határon belül van, tekintve hogy elég vékony a gép.

Új hozzászólás Aktív témák