- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Szóval brümmögjön otthon egy NAS. Ha nincs netem, puff, ha nincs elektromosság, puff. Hiába vagyok az irodában, nem tudom elérni az otthon tárolt biztonsági másolatot.
Továbbá befektetés, üzemeltetés és egy alap szakértelem is kell hozzá, mivel nem egy XP-t raksz rá, szal kell linux tudás.
Kliens? Irjak magamnak? És backup? Legyen még egy HDD hogy elmentsem a HDDm, nehogy elvesszenek az adatok.
Itt megállok.
A jónépnek (és pl. nekem, aki inkább a power user felé hajlok) bőven elég a
SkydriveOnedrive, Drive, iCloud, Dropbox, Amazon Cloud és társai. Letöltöd a klienst és go (kivéve, ha a rendszerbe van integrálva, akkor mégjobb). Ha kell még tárhely, fizetsz (és nem nagy pénz pl. 500GB-1TB tárhely, főleg hogy egymást nyomják le az árakkal.Ha NSA fanatikus vagy, automata titkosítást is nyomsz. Ha félted cuccaid, egyszerre több tárhelyre is szinkronizálsz.
Felesleges az átlag usernek az otthoni barkácscloud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest