Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Szóval brümmögjön otthon egy NAS. Ha nincs netem, puff, ha nincs elektromosság, puff. Hiába vagyok az irodában, nem tudom elérni az otthon tárolt biztonsági másolatot.
Továbbá befektetés, üzemeltetés és egy alap szakértelem is kell hozzá, mivel nem egy XP-t raksz rá, szal kell linux tudás.
Kliens? Irjak magamnak? És backup? Legyen még egy HDD hogy elmentsem a HDDm, nehogy elvesszenek az adatok.
Itt megállok.
A jónépnek (és pl. nekem, aki inkább a power user felé hajlok) bőven elég a
SkydriveOnedrive, Drive, iCloud, Dropbox, Amazon Cloud és társai. Letöltöd a klienst és go (kivéve, ha a rendszerbe van integrálva, akkor mégjobb). Ha kell még tárhely, fizetsz (és nem nagy pénz pl. 500GB-1TB tárhely, főleg hogy egymást nyomják le az árakkal.Ha NSA fanatikus vagy, automata titkosítást is nyomsz. Ha félted cuccaid, egyszerre több tárhelyre is szinkronizálsz.
Felesleges az átlag usernek az otthoni barkácscloud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest