- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #22 üzenetére
Maximálisan egyet értek Veled, én sem vagyok kávafetisiszta, S8 óta nekem az S és Note szériás kijelzők bejövősek, és örülök, hogy se "lik", se noccs, amennyi van alul meg felül, az pont nem érdekel, legalább szimmetrikus mindenhonnan, nincs semmi kitakarás, ami szerintem egy kijelzőnél nem hátrány. Ugyanígy az általad említett Meizu is tök rendben van.
Fekete19: Én nagyon bírom pl. Note 9-nél a teljes kijelzős videónézést, 16:9-es videót 18:9-re kihúzva nem torzul a kép (legalábbis én nem látok olyan különbséget, mint 4:3-as videó 16:9-re állítva esetén), és különben is, minden esetben hadd dolgozzon csak az összes pixel
Egyet bánok, hogy Youtube-nál ezt sajnos nem lehet megtenni, de pl. Amazon Prime, vagy MX Player tudja.
-
baladam86
aktív tag
Hiába újítás, akkor is idiótán néz ki ez a lyukas kijelző, ugyanúgy megborzongok, mint a notch-tól, ha a jövő évi Samsung csúcskészülékek is ilyenek lesznek, az gyökérség lesz a részükről. Bár mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy az S10 valamelyik verziójába sikerült mindent a kijelző alá pakolni..
Új hozzászólás Aktív témák
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest