- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Majd megkeresed, ha érdekel. Mellément, eszemben sem volt flamelni. Sem a nyílt, sem a zárt kódokkal nincs semmi bajom, midegyiknek megvan az előnye és hátránya. Itt két konkrét esetről van szó (egy nyílt és egy zárt), van mit összehasonlítani.
Mit csinálnék mást? Programoznék mást, vagy felvételiznék orvosira és pszichiáter lennék.
De mint mondtam, ne offoljuk szét ezt a topicot!
-
törölt tag
"Nem szólítottalak meg." - Legalább efs ma is tanult valamit.
Nem kell senkinek sem a pártomat fognia. Igen, volt amivel egyetértettem veled, bár nem sok.
Igen, minden szoftverben van sérülékenység, legyen az zárt, legyen az nyílt. A lista nem konkrétan erről szól. Csak ha ennyire elkezdted fikázni a crypto API-t, nézd már meg az openSSL-t is. Csak, hogy tanulj ma is valamit. Mond valamit az hogy POODLE, FREAK, stb?A linkeket őszintén szólva nem értem.
Oracle - Ennek ezeregy oka lehet, miért alakult így (rossz marketing, lemaradás a konkurenciához képest, magasabb ár, stb). Érdemes lenne mellette megnézni egy Google, Dropbox, Mega, Amazon kimutatást is.Amazon - Redundancia? Ez első sorban a cég sara, nem azért halt le, mert felhő.
Felmérés - "És egy érdekes ellentmondásra is fény derült: a megkérdezettek többsége szerint a felhő elvben biztonságosabb, mint saját céges rendszerük – ez feltehetően a saját rendszerek iránti bizalmatlanságra utal, és nem arra, hogy a felhőszolgáltatók iránti bizalom magasabb fokú lenne. A felmérést készítők is így értékelték ezt a látszólagos paradoxont: a céges szakemberek elismerik, hogy egy jól menedzselt felhőszolgáltatás biztonságosabb lehet a helyi rendszernél – ám ez csak akkor lehetséges, ha a felhőszolgáltatónak igen szigorú előírásai vannak, melyeket minden eszközzel be is tartanak, illetve tartatnak." Szigorú előírások, szabványok (pl. ISO 27001) vannak most is, az kérdéses, hogy mennyire tarják be.
Matekos - Nem értem mi köze van ehhez.
Kössz a tanácsot, nem fogok játékot fejleszteni, megvagyok elégedve azzal, amit csinálok. És azok is, akiknek csinálom...
Na de ne offoljunk, ez nem az SSH témához kapcsolódik!
-
törölt tag
Ha már így megszólítottál... Elolvastad a listát, amit linkeltem?
Olyan tárgyi és logikai tévedéseid vannak, hogy az valami félelmetes. Egyáltalán nincs rálátásod biztonsági dolgokra, csak ugyanazt hajtogatod a blogodon is és itt is, hogy az MS rossz, a felhő rossz, mindent ellopnak, mindent megfigyelnek, lehallgatnak. Ha az ember kérdez valamit, egy értelmes választ nem tudsz adni, csak belinkelsz ezt-azt.
-
törölt tag
Mert aztán az OpenSSL-lel minden rendben van/volt ugye?
Egy kis olvasnivaló, ha érted miről szól.Milyen történelmi tapasztalatról beszél? Mondjál már végre egy konkrét példát, amikor "MS titkosítást" törtek! Ne gyere megint az NSA-val, meg az egyéb 3 betűs szervezetekkel, annak semmi köze sincs ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest