- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
#24845312 #24 üzenetére
Hát ha nem is mostani, de én mindenképp az LG V series-t ajánlom, ha olcsón szeretnél jó minőségű képeket készíteni telefonnal.
V10-et 80 ezerért láttam újat, ami nagyon jó ár, én 165-ért vettem és 45-ért adtam el, 2 évesen.
Most V20-at használok, mert meggyőzött az elődje. (V30-hoz még nem volt szerencsém).
Anélkül, hogy bármilyen vitát is ki szeretnék robbantani, szerintem a legjobb fotós telefonok a piacon (még most is), videóban pedig konkrétan nincs ellenfelük (manual módról beszélek mindig).
Próbálkoztam Samsungokkal, Huawei készülékekkel, de nem győztek meg.Ezeket V10-el csináltam, jó régen, van hozzá direkt link is a képek alatt. Művészi értékeket ne keress, csak példaként mutatom.
Auto mode-ról nem tudok nyilatkozni, nem használom soha, mindig van 5 másodpercem beállítani, amit be kell, a többit meg Lightroom-mal meghegesztem.
Szóval, ez csak egy vélemény, más meg lehet mást ajánl majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest