- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave #137 üzenetére
your call, én ugyan nem akarlak meggyőzni
mindenesetre arra készülj fel hogy ha ezzel valami nehézséged lesz akkor a fórumokon hülyének fognak nézni vele. én értem az indoklásod, viszont az ilyenfajta rugalmatlanságot nem annyira szokták támogatni. okkal vagy sem azt nem tisztem eldönteni és értékítéletet se kívánok formálni, inkább csak azért írom hogy készülj fel rá.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave #129 üzenetére
sejtettem, de mondjuk egy irfanviewhez vagy winamphoz ragaszkodni megszokás ide vagy oda de elég nagy hülyeség IMO. értem hogy nosztalgia de ilyenkor érdemes eldönteni hogy használni akarja az ember azt a gépet vagy érzelgősködni felette.
ettől még persze nyilván azt csinálsz amit akarsz, lehetőséged megvan rá (ezt is szeretem ebben a platformban) de vannak dolgok amiket érdemes kétszer átgondolni hogy biztos kell-e a bonyolultabb megoldás -
fatpingvin
addikt
válasz
PCProfessor #123 üzenetére
nope, de ugyebár ez engem abszolút nem is érdekel, hovatovább valószínűleg a hardver élete végéig használnám úgy hogy észre se veszem.
se videojátékokkal nem játszom, se windowsom nincs ugyeígy ez egy non-issue.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest