- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCProfessor
aktív tag
Ahh, így már értem. Aki játszik miért lenne telóról discordon közben?
1.) Ha a gépén fülest használ a telón meg másik fülest a discordhoz, úgy kényelmetlen.
2.) A második opció a gépen füles, telón hangszórós megoldás; igy nem/vagy alig hallja a füles zajszigetelése miatt a telót és mivel az asztalra rakja és nincs a nyakában a telefon mikrofonja még halk is lesz. Ezt ha te felhangosítod és következő nap feljön az illető gépről megsüketülsz.
3.) A következő a hangszórón játszó és telón discordot használó John lenne, aki halk lesz, mert itt is az asztalon lenne a teló. Sőt ha ez még nem lenne elég a játékot is hallják azok akik a szobában tartózkodnak.
Tudom, ott van az, hogy akkor lenémítjuk vagy nagyon halkan fog mindig beszélni mindegy miről jön fel. Ez zavaró ha olyan játékot nyomattok ahol fülelni meg infozni kell. Szerintem senki nem fog alkalmazkodni 1 emberhez(legyen az némítás vagy hangerőbeállítás mindig mikor feljön más eszközről). Ezt még jobban lehet bonyolítani ha nagy a szerver és sok random csatlakozik be játszani, ismerkedni/beszélgetni. Az én szeróm is viszonylag nagy(1000+ ember) és admin vagyok 5000+ taggal a másikon. Sem az enyémen, sem a másikon nincs tolerálva az ilyen(háttérzaj, visszhang, mikrofon hangerejének rövid időn belül történő drasztikus hangerő változása); 1 figyelmeztetés után 1 órás némítás, 3 után 1 napos és 5 incidens után ban 1 hónapra. -
nemlehet
őstag
Igen, csak aki fejhallgatóval játszik annak ez nem opció, vagy legalábbis kényelmetlen.
Amúgy is a fordítva lovon ülés esete lenne, a szar szabályt nem alkalmazkodással kell kezelni.
Sose arról van szó, hogy valamit nem lehet megoldani vagy megkerülős csellel valahogy együtt élni vele, hanem arról, hogy tényleg szeretnénk-e hogy ez így maradjon.
Szerintem ez egy rossz irány, tehát eleve ne legyen hardver ban, plusz oldják meg normálisan az anti cheat dolgokat hogy ne bannoljon a discord overlay miatt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest