- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Igen, csak aki fejhallgatóval játszik annak ez nem opció, vagy legalábbis kényelmetlen.
Amúgy is a fordítva lovon ülés esete lenne, a szar szabályt nem alkalmazkodással kell kezelni.
Sose arról van szó, hogy valamit nem lehet megoldani vagy megkerülős csellel valahogy együtt élni vele, hanem arról, hogy tényleg szeretnénk-e hogy ez így maradjon.
Szerintem ez egy rossz irány, tehát eleve ne legyen hardver ban, plusz oldják meg normálisan az anti cheat dolgokat hogy ne bannoljon a discord overlay miatt. -
nemlehet
őstag
Ami felett itt sokan átsiklanak az az, hogy mi lesz azokkal akiket jogosulatlanul bannolnak. Pont most a New World kapcsán megy a balhé arról, hogy szimplán reportszám alapján bannolnak embereket.
Clan war előtt a fél ellenséges klán kap 1 hét eltiltást mert tömegesen jelentik őket. Micsoda véletlen. Semmilyen bizonyíték nem kell, csak x darab report hogy "Abusive behavior" és repül is a ban.
Egyelőre még nincs hivatalos álláspont arról, hogy mikor jár perma ban, de már ilyet is olvastam redditen, hogy végelegesen kibannoltak ártatlan játékosokat a rendszer butasága miatt.Arról nem is beszélve hogy néha a DRM külső progikat (pl discord, vagy pluginok) képes csaló programnak érzékelni. Ha ilyenért bannolnak valakit akkor mi lesz? Sokszor annyi elég, hogy egy amúgy sanctioned addonnak egy régi változata legyen fent amit már nem fogad el az anti cheat.
Persze lehet ticketet nyitni aztán vagy leveszik vagy nem. Többnyire nem.Én se szeretem a csalókat és tényleg kell valamit kezdeni ezzel, de ez nem jó irány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest